Live

Video Scene incredibile în Italia. Un bărbat a încercat să fure mașina unei șoferițe care era blocată în trafic. Cum a reușit să scape femeia

Data publicării:
Foto: Captură video Digi24

Un bărbat cu cagulă a încercat să fure o mașină blocată într-un ambuteiaj, în trafic, într-o zonă aflată în apropiere de Napoli, în Italia. Agresorul este filmat în timp ce încearcă să o târască pe șoferiță afară din vehicul. Scenele au fost făcute publice și pe rețelele de socializare.

Este vorba despre un drum național din apropiere de Napoli, unde era un ambuteiaj. Se pare că, de fapt, este vorba despre doi bărbați. Unul dintre ei se afla într-o mașină mai în față, tot cu cagulă. Cel de-al doilea ar fi ieșit din mașină, ar fi mers la mașina care era blocată și condusă de o șoferiță.

A încercat să o tragă afară, cel mai probabil, spun martorii, ca să îi fure mașina. Cineva care se află în spatele ei a filmat toată scena, a claxonat permanent, astfel încât persoana respectivă să știe că este văzută. Acesta nu s-a oprit, a continuat timp de câteva secunde să încerce să o scoată pe șoferiță din mașină. Din fericire, ea a fost salvată de centura de siguranță pentru că hoțul a încercat să o tragă afară, dar centura nu i-a permis să o tragă în totalitate afară din mașină.

Scenele au fost făcute publice și pe rețelele de socializare. Un deputat este cel care le-a adus în atenția opiniei publice naționale. A sesizat și poliția, spune el, pentru că vrea să atragă atenția asupra faptului că acolo, în zona Napoli, infracționalitatea ajunge la niște niveluri de neimaginat. Martorii spun că pe acest drum național nu este prima dată când se întâmplă astfel de scene și nu este pentru prima dată când o mașină a fost furată cu succes, în alte dăți, în acest fel, relatează Adela Mohanu, jurnalist Digi24. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Discuția pe care Gigi Becali a avut-o cu soția sa aproape de miezul nopții: ”Vezi, prostiile astea pot să ne coste”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Procurorii italieni acuză două firme că au furnizat piese defecte pentru avioane Boeing

Un avion Ryanair a luat foc înainte de decolarea de pe un aeroport din Italia

Îngrijorări privind transformarea iliberală a Italiei, pe modelul Ungariei, după măsurile privind „securitatea” ale Giorgiei Meloni

Haos pe aeroportul Bergamo din Italia, după ce o anvelopă a unui avion Ryanair a explodat în timpul aterizării

Partenerii noștri