Live

Rusia susține că a împiedicat încercarea unui grup de „sabotori” ucraineni să intre într-o regiune de graniţă

Data publicării:
Rusia a anunţat miercuri că a împiedicat o tentativă de incursiune a unui grup de „sabotori” ucraineni în regiunea de frontieră Briansk.

Rusia a anunţat miercuri că a împiedicat o tentativă de incursiune a unui grup de „sabotori” ucraineni în regiunea de frontieră Briansk, învecinată cu regiunea Kursk, teatrul unei ofensive a armatei ucrainene.

„În timpul luptelor, încercarea de a intra a fost împiedicată de forţele ruse ale FSB în regiunea Briansk şi de unităţi ale forţelor armate ruse. Inamicul a fost lovit de tiruri”, a declarat pe Telegram guvernatorul acestei regiuni, Aleksandr Bogomaz, potrivit Agerpres.

Capitala Rusiei a fost vizată în noaptea de marţi spre miercuri de unul dintre cele mai puternice atacuri cu drone ucrainene din istoria sa, a anunţat miercuri primarul Moscovei, Serghei Sobianin.

Conform Ministerului rus al Apărării, în timpul nopţii „au fost distruse 11 drone” deasupra teritoriul Moscovei şi al regiunii sale.

Atacul cu drone asupra Moscovei a avut loc în contextul în care Rusia se confruntă din 6 august cu o ofensivă ucraineană fără precedent în regiunea de graniţă Kursk

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Muniție produsă în India ajunge în Ucraina prin intermediari din Europa, spre nemulțumirea Rusiei. Cum joacă Delhi la două capete

Lupta decisivă a Ucrainei pentru Donețk. Situația de pe frontul din Prokovsk, unde „inamicul nu se deranjează să-și evacueze răniții”

Moldova este următoarea țintă, dacă Ucraina cade, crede ministrul de Externe german

În timp ce se omoară în Donețk și Kursk, Rusia și Ucraina au ajuns să susțină aceeași parte în războiul din Sudan (Financial Times)

Partenerii noștri