Live

Președintele Joe Biden va ține miercuri un discurs despre decizia de a se retrage din cursa pentru Casa Albă - The Washington Post

Data actualizării: Data publicării:
Joe Biden. Foto Profimedia Images

Președintele american Joe Biden urmează să țină miercuri un discurs despre decizia sa de a pune capăt campaniei sale pentru realegere, potrivit unor persoane familiarizate cu planurile acestuia,  care au dorit să-și păstreze anonimatul, citate de cotidianul The Washington Post. Decizia privind discursul nu a fost anunțată public pentru moment.

Biden a anunțat că se retrage, duminică, într-o scrisoare adresată americanilor, promițând că va „vorbi națiunii la sfârșitul acestei săptămâni mai detaliat despre decizie”.

Președintele Joe Biden și-a anunțat ulterior rapid decizia de a o susține pe vicepreședinta Kamala Harris pentru a fi candidată a Partidului Democrat la alegerile prezidențiale din noiembrie. 

Harris, care a obținut promisiuni de susținere din partea majorității delegaților Convenției Naționale Democrate pentru a fi candidatul partidului la Președinție, se îndreaptă spre statul Wisconsin, pentru a participa la un miting marți, scrie The Washington Post.

Editor : Marina Constantinoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum au reacționat Joe Biden și Kamala Harris când au aflat despre incidentul cu Donald Trump

Cinci tactici de dezinformare folosite de Rusia pentru a încerca să influențeze alegerile din SUA | The Conversation

Ce a spus Nicușor Dan când a fost întrebat dacă va semna pentru candidatura lui Mircea Geoană, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi

Nicușor Dan a semnat pentru susținerea lui Nicolae Ciucă la președinția României. Reacția liderului PNL: „Mulțumesc, Nicușor Dan”

Partenerii noștri