Live

Pisica Larry, de la Downing Street 10, va trebui să accepte o surată. Familia premierului își aduce propria felină

Data publicării:
Pisica Larry, de la Downing Street 10. Foto: Profimedia Images

Noul premier britanic, Sir Keir Starmer, le-a permis copiilor săi că acceptă o pisică nouă în timp ce locuiesc în Downing Street, după „o vară lungă de negocieri” cu privire la un câine. Prim-ministrul britanic a declarat că fiul și fiica sa au făcut lobby pentru un ciobănesc german, dar a reușit să îi convingă să primească în schimb o pisică siberiană, relatează Sky News.

„A fost o vară lungă de negocieri, cu diferite opțiuni”, a dezvăluit el într-un interviu la BBC 5 Live cu Matt Chorley.
„Dar acum am optat pentru - și acest lucru este convenit după negocieri lungi - vom primi o pisică în loc de un câine. Acesta este un pisoi siberian, care a fost luat astăzi de fiica mea, și așa a ajuns aici.”

Cu toate acestea, noul animal de companie se va confrunta cu o mare problemă - faptul că va împărți lumina reflectoarelor cu ”mouserul” rezident al Downing Street, pisica Larry.

Sir Keir a dezvăluit că singura ușă de ieșire de la Downing Street 10 este rezistentă la bombe și „prin urmare, obținerea unei trape pentru pisică se dovedește a fi puțin dificilă”.

Acest lucru a cauzat deja probleme pentru pisica familiei Starmer, pe nume JoJo, despre care prim-ministrul a spus că este foarte iubită de adolescenții săi.

„Fiica noastră ne-a convins că problema nu este mai mare pentru două pisici decât pentru una singură. Și, prin urmare, acum avem acest pisoi aici”, a spus el.

Noul pisoi se va alătura unui lung șir de animale de companie cu acces în inima Downing Street.

Larry, faimoasa felină de pe Downing Street, a devenit o figură celebră în ultimul deceniu, apărând adesea pe stradă în timpul momentelor politice importante și fiind ”șeful apărător de șoareci” al ultimilor șase prim-miniștri.

 

Editor : Marina Constantinoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prințesa Kate și-a reluat activităţile oficiale, după şedinţele de chimioterapie. ”Sentiment reînnoit de apreciere a vieții”

„Surpriza” de care a avut parte un orădean după ce Poliția i-a restituit carnetul. Veste bună pentru șoferii cu permise schimbate în UK

Familia regală britanică a „tăiat-o” pe Meghan Markle din fotografia folosită pentru a-i ura la mulţi ani prinţului Harry

Reclamele TV la produsele alimentare nesănătoase vor fi interzise în Marea Britanie de anul viitor

Partenerii noștri