Live

Galerie Foto O jurnalistă a întrebat-o pe amanta lui Putin de ce nu are copii. Imediat au apărut polițiștii care au verificat-o și interogat-o

Data actualizării: Data publicării:
Ekaterina Mizulina. Foto: Profimedia

O jurnalistă din Rusia a fost interogată de polițiști imediat după ce i-a pus o întrebare incomodă șefei Ligii pentru Internet sigur, Ekaterina Mizulina, considerată amanta președintelui rus Vladimir Putin, relatează publicația independentă Meduza.

Mizulina s-a întâlnit cu elevi și studenți din orașul Celiabinsk și a vorbit și cu jurnaliştii. În timpul acestei discuții, o corespondentă a publicației 74.ru a întrebat-o pe Mizulina de ce nu are copii, în condițiile în care este o promotoare a „valorilor familiei” și se opune stilului de viață fără copii.

Potrivit postării de pe canalul de Telegram al publicației, unul dintre elevi a cerut jurnaliștilor să pună această întrebare.

„Nu discut despre viața mea personală”, a spus Mizulina, care le-a cerut imediat forțelor de securitate să o verifice pe jurnalistă în baza de date.

Mai mulți polițiști în civil s-au apropiat de corespondentă, i-au cerut actele, după care i-au fotografiat pașaportul.

Apoi, forțele de securitate au întrebat-o pe jurnalistă unde a studiat, la ce universitate, și au întrebat-o, de asemenea, cum se descurcă unul dintre prietenii ei, care a intrat în atenția poliției din cauza participării la activitatea asociațiilor politice de opoziție, potrivit 74.ru.

Potrivit presei internaționale, Mizulina, în vârstă de 39 de ani, este noua iubită a lui Vladimir Putin. Femeia este cu 32 de ani mai tânără decât președintele rus. Mizulina este fiica unei senatoare din Rusia.

Mizulina are o licență în istoria artelor, făcându-și studiile în Marea Britanie, și conduce Liga Rusiei pentru un Internet sigur, o structură pro-Kremlin.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Americanii confiscă domenii web folosite de hackerii FSB

O ucraineancă a făcut 5 milioane de euro cu acte de invaliditate pentru cei care fugeau de mobilizare. De teamă, a aruncat bani pe geam

Zelenski a vizitat soldaţi care luptă în regiunea Kursk: „Trebuie să convingem întreaga lume că putem fi mai puternici decât inamicul”

Șeful securității de la centrala nucleară Zaporojie a fost ucis într-un atentat cu mașină-capcană. Momentul, surprins de camere

Partenerii noștri