Live

Video Momentul în care drone ucrainene lovesc un depozit de combustibil în regiunea Krasnodar, din Rusia

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură video X

Ucrainenii au atacat cu drone două depozite de combustibil, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în regiunea Krasnodar, din sudul Rusiei, aproape de peninsula ucraineană Crimeea, anexată ilegal de Moscova în 2014, au informat sâmbătă autorităţile regionale, citate de EFE.

„În noaptea de 5 spre 6 iulie, instalaţiile civile din mai multe municipalităţi de pe teritoriul Krasnodar au fost atacate de regimul de la Kiev”, au declarat serviciile de urgenţă ale entităţii ruse pe canalul lor Telegram.

Potrivit unui comunicat de presă emis de serviciile de urgenţă menţionate, dronele au fost doborâte, dar fragmentele lor au lovit şi au incendiat două depozite de combustibil.

Serviciile de urgenţă nu au precizat capacitatea depozitelor atinse.

În urma atacului nocturn, a fost avariat şi un turn de telefonie mobilă din oraşul Eisk, situat pe ţărmul Mării Azov.

Ministerul Apărării rus a raportat, la rândul său, că sistemele de apărare aeriană au doborât vineri noapte şapte drone ucrainene cu aripi fixe peste regiunea Kursk şi una peste regiunea Belgorod.

Aceste două regiuni ruseşti se învecinează cu Ucraina şi suferă aproape zilnic atacuri cu drone şi artilerie.

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Americanii confiscă domenii web folosite de hackerii FSB

O ucraineancă a făcut 5 milioane de euro cu acte de invaliditate pentru cei care fugeau de mobilizare. De teamă, a aruncat bani pe geam

Zelenski a vizitat soldaţi care luptă în regiunea Kursk: „Trebuie să convingem întreaga lume că putem fi mai puternici decât inamicul”

Șeful securității de la centrala nucleară Zaporojie a fost ucis într-un atentat cu mașină-capcană. Momentul, surprins de camere

Partenerii noștri