Live

Un miliardar este obligat să-i plătească 900 de milioane $ unei foste angajate care l-a acuzat de hărțuire și agresiune

Data actualizării: Data publicării:
Alkiviades David FOTO: Profimedia Images

Un juriu din Los Angeles i-a acordat despăgubiri de 900 de milioane de dolari unei femei care l-a acuzat de agresiune sexuală pe un miliardar, moștenitorului unui lanț de fabrici de îmbuteliere a unui brand cunoscut de răcoritoare.

Femeia, a cărei identitate a fost protejată, fiind cunoscută cu numele Jane Doe în timpul procesului împotriva lui Alkiviades „Alki” David, a susținut că a fost hărțuită și violată timp de trei ani, din 2016 până în 2019, spune avocatul ei, potrivit Los Angeles Times.

„Este revoltător. A violat-o pe clienta mea în timp ce era judecat într-un alt caz”, a spus avocatul Gary Dordick.

Avocații lui Alkiviades David nu au făcut niciun comentariu.

Despăgubirea stabilită de juriu, despre care firma lui Dordick a spus că este considerată „una dintre cele mai mari într-un caz de agresiune sexuală”, este doar cea mai recentă pierdere suferită de David. El a pierdut mai multe cazuri de agresiune sexuală îndreptate împotriva lui și până acum a fost obligat să plătească aproximativ 70 de milioane de dolari reprezentând daune.

David mai deține în SUA o companie care creează holograme ale vedetelor moarte. Portofoliul său mai include și numeroase servicii de streaming.

Femeia care l-a dat în judecată pe David este un model cu vârsta de aproximativ 30 de ani, care a lucrat la una din companiile sale.

Femeia a spus în timpul procesului că atitudinea lui David în birou a fost îngrijorătoare încă din momentul în care s-a angajat. O colegă i-a spus că David a sărutat-o ​​cu forța. A susținut că în 2016 David a încercat să o sărute în timpul unei călătorii de afaceri pe insula lui privată din Grecia, dar ea l-a refuzat și el și-a cerut scuze.

A fost concediată câteva luni mai târziu și nu a mai vorbit cu David până în 2018, potrivit plângerii. David i-a oferit apoi un loc de muncă ca ambasador al unui brand de produse cu CBD deținut de el.

După ce a acceptat jobul, David a invitat-o în camera lui de hotel, unde a pus-o să testeze un produs cu CBD, după cum i-a spus el. Dar a început să se simtă rapid amețită, iar David a abuzat-o sexual.

În aprilie 2019, femeia a spus că David a violat-o într-o anexă, în timpul unei întâlniri de afaceri, se mai menționează în plângere.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

4 din 5 locuințe din România nu sunt asigurate împotriva dezastrelor naturale. Ce se poate întâmpla în caz de cutremur sau inundații

Cei care nu au asigurare de locuință pot fi amendați de primari. Edil: Nu sunt în măsură să spun dacă e lege, dar acum e campanie

Alina Bica a scăpat de executarea a 4 ani de închisoare, pentru favorizarea lui Ovidiu Tender. Ce despăgubiri cere fosta șefă DIICOT

Guvernul Italiei ia în calcul castrarea chimică a violatorilor. Ce țară din Europa mai aplică această măsură

Partenerii noștri