Live

Un actor de la Hollywood a trecut cu oile peste un pod din Londra

Data publicării:
Foto: Profimedia

Actorul Damian Lewis, cunoscut din seriale precum „Band of Brothers” sau „Homeland”, a participat la o tradiţie "excentrică" care datează de sute de ani, trecând cu oile peste râul Tamisa, relatează BBC.

Duminică, starul s-a alăturat celor peste 1 000 de membri ai Freemen of the City care şi-au condus oile pe o rută comercială istorică.

Actorul câştigător al Globului de Aur şi al premiului Emmy, care este el însuşi un Freeman of the City, a descris evenimentul ca fiind „fabulos”.

Evenimentul face parte din sărbătorile care au început în 2013 pentru a marca dreptul medieval de a aduce produse la piaţă peste Tamisa fără a plăti taxe.

Lewis a purtat haina de lână a bunicului său şi un baston în timp ce conducea animalele peste podul Southwark.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani a declarat că a fost invitat să participe de către Worshipful Company of Woolmen, una dintre cele mai vechi companii de lână din oraş, care datează din 1180.

"A fost fabulos, mă aflu aici în această zi excentrică, foarte britanică, onorând o veche tradiţie în care Freemen din City of London îşi pot conduce oile... fără taxă, gratuit, peste pod - London Bridge, aşa cum era pe atunci - în oraşul Londra pentru a-şi vinde produsele", a spus el.

London, UNITED KINGDOM - Damian Lewis along with Alison Mosshart attend the annual City of London Sheep Drive BACKGRID UK 29 SEPTEMBER 2024,Image: 913605750, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Damian Lewis

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Bijuteria” de 500.000.000 $, devastată de inundații! Cel puțin 8 oameni au murit. FOTO Imaginile dezastrului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Momentul în care tabloul „Sunflowers” al lui Van Gogh de la Londra a fost iar stropit cu supă de activiștii pentru mediu

Două activiste britanice, condamnate la închisoare după ce au vandalizat tabloul „Sunflowers”, de Vincent van Gogh

Primarul Londrei îi avertizează pe americani în legătură cu realegerea lui Trump. „Se uită toată lumea la voi”

London Evening Standard renunță la ediția zilnică de print, la 197 de ani de la apariție

Partenerii noștri