Profesor de la Harvard: uleiul de cocos este „otravă pură”. Ce se întâmplă în organism dacă îl consumi
Uleiul de cocos, considerat un superaliment, este pus la zid de oamenii de ştiinţă.
Cod roșu de vreme extremă în România. Când va lovi viscolul
„Ne așteptăm la episoade mai severe” de iarnă. Vortexul polar și ciclonul Bert, explicate de climatologi
Ciolacu, criză de furie
Paradoxul din Educație: Performanță în învățământul de stat gratuit, cu bani din donații
Repartitoarele de căldură vor fi obligatorii de la 1 ianuarie 2025
Care este legătura dintre studii și nivelul de trai
Băsescu, despre un război nuclear: Putin nu-mi dă impresia că a plecat din lumea asta / Cine crede că Rusia va ceda teritoriu se înșală
Președintele Klaus Iohannis va fi chemat în Parlament (surse)
Primele reacții ale lui Simion și Piedone după înregistrarea audio în care ce se alintă cu „Satana” și „Sătănel”
Este otravă pură, spune un profesor de la Harvard, care aminteşte de faptul că uleiul de cocos conţine 72% grăsimi saturate, mai mult decât untura de porc sau untul.
Astfel, consumul de ulei de cocos duce la creşterea nivelului colesterolului şi la apariţia bolilor de inimă.
Din ce în ce mai mulţi oameni îl folosesc la gătit sau îl pun în cafea şi în sucuri.
În loc de ulei de cocos, cercetătorii recomandă folosirea uleiurilor cu grăsimi nesaturate, cum ar fi cel de floarea soarelui.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News