Live

Președintele Egiptului a propus un armistiţiu de scurtă durată în Gaza, pentru eliberarea a patru ostatici

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia Images

Preşedintele egiptean Abdel Fattah al-Sissi a prezentat, duminică, o propunere pentru un armistiţiu de două zile în Fâşia Gaza pentru eliberarea a patru ostatici deţinuţi pe teritoriul palestinian, pe care o prezintă ca un prim pas către o încetare completă a focului”, transmite AFP preluată de Agerpres.

Preşedintele al-Sissi, a cărui ţară este unul dintre mediatorii în războiul dintre Hamas şi Israel în Fâşia Gaza, a propus „o încetare a focului de două zile în care patru ostatici vor fi schimbaţi cu prizonieri” deţinuţi de Israel înainte de a începe negocieri „în termen de zece zile” în vederea unei „încetării complete a focului şi a intrării ajutorului umanitar”, a declarat şeful statului egiptean la Cairo.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Momentul în care un parapantist descoperă un cățel în vârful uneia dintre cele mai mari piramide din Egipt. Imaginile au ajuns virale

Organizația Mondială a Sănătății anunță pierderea contactului cu personalul său de la ultimul spital funcțional din nordul Fâșiei Gaza

Ce urmează pentru Cisiordania și Fâșia Gaza și cum arată ziua de după război. „Există un plan pentru reconstrucția Palestinei”

Condiția Hamas pentru încetarea focului în Gaza. O delegație a discutat la Cairo despre reluarea negocierilor cu Israel

Partenerii noștri