Live

Moartea brutală a unui prezentator britanic în Liban. Bărbatul a fost găsit cu mâinile legate la spate

Data publicării:

Un prezentator britanic al unei emisiuni matinale la radio, în Liban, a fost găsit mort în propria sa locuință, scrie BBC News.

Gavin Ford lucra încă din 1995 pentru postul Radio One. Marți, trupul său a fost găsit în locuința pe care acesta o avea în orașul Beit Meri, la est de capitala Beirut.

Gavin Ford, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit strangulat, cu mâinile legate la spate, iar poliția crede că are de-a face cu o crimă brutală. Prezentatorul fusese lovit în cap cu un obiect contondent, scrie presa din Liban.

Potrivit AP, un oficial a confirmat că anchetatorii discută cu vecinii britanicului, pentru a afla cine l-a vizitat în ziua în care a murit.

Angajații de la Radio One au alertat poliția după ce Gavin Ford nu a mai ajuns la serviciu, iar colegii săi nu au reușit să dea de el.

Show-ul matinal prezentat de Gavin Ford era cel mai popular din Liban, încă din 1996. Pe rețelele de socializare, ascultătorii postului de radio au lăsat mesaje de condoleanțe și l-au omagiat pe Ford.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Nu putem fi reduși la tăcere”. Regimul lui Erdogan a închis un important post de radio independent. Motivul invocat

Avertismentul Iranului pentru Israel: „Vom ataca dureros”. Cine a transmis mesajul

Atacul israelian asupra clădirii municipale libaneze din Nabatieh: 16 morți, inclusiv primarul orașului, și peste 50 de răniți

Primarul unui oraș din sudul Libanului și alte 15 persoane, ucise într-un atac al Israelului asupra unei clădiri municipale

Partenerii noștri