Live

În Rusia se introduce un cod vestimentar pentru artiștii care susțin concerte

Data publicării:
Concert, imagine ilustrativă. FOTO: Shutterstock

Ministerul Culturii al Federației Ruse susține o propunere de introducere a unui cod vestimentar pentru artiști la concerte. Anunțul a fost făcut de o deputată a Dunei de Stat, Irina Filatova, care a anunțat pe contul său de Telegram că ministerul a fost de acord cu solicitarea sa, relatează agenția de presă rusă Interfax

”Tratăm cu înțelegere îngrijorările cu privire la activitățile creative ale unor personalități publice, ale căror acțiuni se adresează unui public numeros și au impact în mass-media și, drept urmare, pot evoca un răspuns din partea cetățenilor țării. Suntem de acord cu poziția dumneavoastră că îmbrăcămintea aleasă pentru aparițiile publice reprezintă o parte importantă a imaginii artistului și joacă un rol semnificativ în formarea unei imagini pentru întregul eveniment”, este răspunsul ministrului Culturii, publicat pe canalul de Telegram al deputatei Filatova.

Ministrul Culturii a mai spus că a fost trimisă o recomandare autorităților regionale pentru a acorda o atenție suplimentară apariției artiștilor care susțin evenimente culturale, în mod special cele desfășurate în sedii de stat și municipale fără restricții de vârstă.

Filatova a mai spus că în acest mod Ministerul rus al Culturii i-a susținut ”propunerea de a introduce un cod vestimentar pentru artiști în timpul concertelor”.

 

 

Editor : Marina Constantinoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Jens Stoltenberg: Aliaţii trebuie să isi ia fiecare propria decizie privind utilizarea rachetelor cu rază lungă de către Ucraina

Germania doreşte să extindă comerţul cu Kazahstanul, dar fără a ocoli sancţiunile contra Rusiei

WSJ: Rusia câștigă cel puțin un miliard de dolari din grâul furat de la ucraineni

Putin își mărește iar armata. Câți soldați va avea acum Federația Rusă

Partenerii noștri