Live

Femeia care s-a căsătorit cu ea însăşi a sărbătorit primul an de căsnicie. Cum răspunde la întrebarea dacă au existat certuri conjugale

Data actualizării: Data publicării:
Sarah Wilkinson FOTO: Sarah Wilkinson

O femeie, care şi-a oferit o nuntă de vis după ce nu şi-a găsit partenerul potrivit, şi-a sărbătorit primul an de căsnicie cu frişcă, flori şi o cină cu friptură pentru o persoană, potrivit BBC.

Sarah Wilkinson, în vârstă de 43 de ani, a ţinut ceremonia de nuntă la Harvest House din Felixstowe, Suffolk, la 30 septembrie 2023. Un prieten a oficiat slujba neoficială în faţa a 40 de prieteni apropiaţi şi rude, urmată de o seară cu mai mulţi prieteni.

Wilkinson a declarat că nunta ei de acum un an a fost concepută pentru a arăta „Sunt bine aşa cum sunt; nu ai neapărat nevoie de cineva pentru a te completa”.

„Eu nu spun nu pentru a găsi pe cineva, dacă se întâmplă şi este grozav şi minunat, atunci minunat, şi dacă nu se întâmplă, va fi bine”, a spus ea.

Ea a mers mai departe cu evenimentul de 10.000 de lire sterline, deoarece „eşti pre-programat pentru a-ţi dori un soţ, o casă, 2-4 copii, însă viaţa nu funcţionează întotdeauna aşa şi este totuşi plăcut să ai o zi de sărbătorit”.

Citește și

O femeie a făcut economii timp de 20 de ani pentru nuntă, dar pentru că nu și-a găsit soț, s-a căsătorit până la urmă cu ea însăși

Aniversare

Wilkinson a marcat aniversarea trimiţându-şi „un buchet de 12 trandafiri curcubeu şi o sticlă de şampanie”. „Este întotdeauna frumos să primeşti un cadou la serviciu şi să mergi prin birou cu un buchet masiv de flori”, a spus ea.

„Am ieşit să iau masa singură, o masă pentru o persoană, o cină frumoasă cu friptură, iar între feluri m-am relaxat şi mi-am citit cartea”.

Wilkinson a fost surprinsă de amploarea interesului manifestat faţă de nunta ei în întreaga lume - dar a avut grijă să nu menționeze reacţiile oamenilor. „Unii oameni pot fi foarte nepoliticoşi şi ofensatori, aşa că unii prieteni s-au conectat şi mi-au trimis cele mai bune fragmente; pur şi simplu nu mă uit la lucrurile rele”.

Au existat certuri conjugale în cursul primului an? „Am încălcat câteva jurăminte”, a spus ea.

„Am jurat că nu voi rămâne fără hârtie igienică şi lapte şi am rămas fără ambele cel puţin o dată, aşa că trebuie să mă ocup de asta”.

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Descoperire macabră în Gorj: oase umane şi haine care au aparţinut unei femei, găsite lângă o benzinărie dezafectată

Amendă de 30.000 de lei pentru o femeie din Timișoara care a incendiat un cărucior de copil

Rusia nu va fi invitată la cea de-a 80-a aniversare a eliberării lagărului de la Auschwitz. „O astfel de prezență ar fi cinică”

VIDEO Furatul miresei la Buzău. De ce i-au amendat polițiștii pe „hoți”

Partenerii noștri