Live

Elon Musk a vorbit despre relația sa cu Giorgia Meloni, după ce s-a întâlnit cu premierul italian la New York

Data publicării:
Giorgia Meloni și Elon Musk. Foto: Profimedia

Miliardarul Elon Musk a negat, miercuri, orice idilă între el și premierul italian Giorgia Meloni, după ce luni, la o ceremonie de decernare a premiilor din New York, a spus despre ea că e „frumoasă”, relatează POLITICO.

„Am fost acolo cu mama mea. Nu am niciun fel de relație romantică cu premierul Meloni”, a scris miliardarul american din tehnologie Musk pe X, sub o fotografie în care el și Meloni se privesc în timpul unui dineu de gală.

Musk i-a înmânat luni premierului italian premiul Global Citizen Award din partea think tank-ului Atlantic Council, în timpul căruia a descris-o ca fiind „o persoană care este chiar mai frumoasă în interior decât în exterior” și „autentică, onestă și grijulie”.

Liderul italian a răspuns lăudând „geniul prețios” al lui Musk, apoi a ținut un discurs pentru apărarea valorilor occidentale, la finalul căruia Musk, care stătea alături de mama sa, s-a ridicat în picioare și a aplaudat.

Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori în ultimii ani și au în comun îngrijorările față de declinul natalității în Occident și interesul față de potențialul inteligenței artificiale.

Musk, care a călătorit de mai multe ori la Roma și a participat la festivalul partidului politic al lui Meloni în decembrie, a lăudat, de asemenea, guvernul italian pentru politica sa dură în materie de imigrație.

În ultimele luni, el l-a susținut public pe fostul președinte Donald Trump în alegerile americane din noiembrie și a sprijinit alte personalități politice de dreapta, precum libertarianul argentinian Javier Milei și conservatorul brazilian Jair Bolsonaro.

 

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cine e omul ăsta? Dați-mi soțul înapoi”. David și Victoria Beckham au reacționat, după ce a fost anunțată ”ruptura anului 2024”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Schimb de elogii între „geniul prețios” Elon Musk și „frumoasa” Giorgia Meloni, la o cină de gală la New York

SpaceX plănuiește lansarea a cinci misiuni spre Marte, fără echipaj uman, în următorii doi ani, folosind racheta reutilizabilă Starship

Sateliții lui Elon Musk blochează observarea Universului. Astronom: „Trebuie să facem ceva și trebuie să facem asta repede”

Autoritățile americane cer sancționarea lui Elon Musk în dosarul preluării Twitter. „Miroase a joc”

Partenerii noștri