Live

Lui Justin Timberlake i-a fost suspendat permisul de conducere. A fost acuzat că a condus în stare de ebrietate

Data actualizării: Data publicării:
Justin Timberlake, la sosirea în Berlin, de unde a compărut online. Foto/ Profimedia Images.jpg

Lui Justin Timberlake i-a fost suspendat permisul de conducere în statul New York, deoarece a pledat nevinovat la acuzația de conducere în stare de ebrietate. Starul pop a fost arestat la 18 iunie pentru că a condus în stare de ebrietate. Timberlake a compărut online din Europa, unde se află în turneu, în timp ce era acuzat oficial de această infracțiune în Sag Harbor, New York.

Judecătorul Carl Irace din Sag Harbor a suspendat permisul de conducere al lui Timberlake pentru o perioadă nedeterminată, așa cum se întâmplă în mod obișnuit după arestarea pentru conducere sub influența alcoolului, scrie BBC.

Avocatul lui Timberlake a negat că acesta se afla sub influența alcoolului la volan și susține că acuzațiile ar trebui să fie respinse.

Timberlake a vorbit de două ori în timpul audierii virtuale, răspunzând "da" la întrebările judecătorului.

El a compărut din Germania. Câștigătorul a 10 premii Grammy a lipsit de la prima audiere săptămâna trecută din cauza turneului său mondial, intitulat ”Everything I Thought It Was”. Acum se pregătește să concerteze la Antwerp, în Belgia.

Instanța a fost nevoită să organizeze o altă audiere din cauza unei probleme cu actele pentru a-l acuza oficial de infracțiune.

În iunie, în ziua incidentului, când ofițerii l-au tras pe dreapta, Timberlake avea ochii "injectați" și "un miros puternic de băutură alcoolică emana din respirația sa", conform unui document de acuzare. El a refuzat un test cu alcooltestul. 

Vedeta pop a vorbit deschis în trecut despre faptul că a apelat la ajutor de specialitate pentru consumul excesiv de alcool.

În New York, pedepsele pentru acuzațiile legate de conducerea în stare de ebrietate includ până la un an de închisoare, o amendă de 1.000 de dolari și suspendarea permisului de conducere pentru cel puțin șase luni.

 

Editor : Marina Constantinoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Doroftei n-a avut de ales după ce a fost numit ”cerșetor”: ”Barbut nu știu, poker nu știu. Au fost zile în care nu mâncam”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Președintele american crede că Secret Service are nevoie de mai mult ajutor. Agenția are peste 8.000 de angajați

Ce pedeapsă a primit Justin Timberlake după ce a fost prins băut la volan. Artistul și-a recunoscut vina

Informațiile false despre imigranți răspândite de Donald Trump și ai lui pun vieți în pericol, spune Casa Albă

Președintele Joe Biden, ironizat după ce a purtat o şapcă cu mesajul „Trump 2024”

Partenerii noștri