Live

Locuitorii unui sat din Italia au decis să alerge împreună cu primarul pentru a-l ajuta să slăbească: „Administrarea te îngraşă”

Data actualizării: Data publicării:
„Ca administrator, acesta este rezultatul”. Foto: Facebook/Emilio Bianchi Official

Primarul Luciano Fregonese din satul italienesc Valdobbiadene, care are vârsta de 47 de ani, a decis că vrea să slăbească. Aproape toți locuitorii din regiune doresc să îl ajute și să alerge cu el într-un maraton pentru a-l încuraja, scrie notizie.it, potrivit News.ro. 

Primarul Fregonese cântăreşte 130 kg şi nu a făcut niciun secret din dificultăţile pe care le are cu alimentaţia. Cu toate acestea, edilul are o mare voinţă şi o echipă cu adevărat incredibilă alături de el.

În fiecare joi seara, jumătate din sat îl însoţeşte şi aleargă alături de el pentru a-l ajuta să slăbească. Acest lucru l-a ajutat, de asemenea, să îşi întărească legătura cu concetăţenii săi, care îl susţin şi îl încurajează în aventura sa de săptămâni întregi, ţinându-i companie. A devenit o plimbare vioaie pe străzile oraşului, în timpul căreia cetăţenii creează legături şi mai puternice şi profită de ea şi pentru a semnala ceva în neregulă administraţiei.

Joggingul de seară a devenit o activitate care a implicat iniţial câţiva locuitori. În săptămânile următoare, numărul participanţilor a crescut până a ajuns la un grup de 150 de persoane.

„M-au făcut gras acum ceva timp, de parcă au scris pe un perete. Nu m-am simţit jignit, după 20 de ani ca administrator, acesta este rezultatul. Administrarea te îngraşă, obligaţiile de a fi carismatic, deliberările lungi cu efecte mortale asupra locuitorilor", toate te îngrașă, a declarat primarul, recent confirmat pentru a treia oară.

Între prânzurile de afaceri şi întâlnirile cu susţinătorii, primarul a luat în greutate în jur de zece kilograme în fiecare an, dar acum întreaga regiune îl încurajează. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Salvini organizează proteste după ce procurorii au cerut condamnarea sa la 6 ani de închisoare pentru refuzul de a debarca migranţi

Vreme extremă în Italia. Ciclonul Boris s-a abătut cu ninsori asupra țării și face ravagii în zonele de munte

Dennis Man, declarat jucătorul lunii în Serie A. Ce a scris despre el Asociația Fotbaliștilor din Italia

Medicii din Italia cer să fie apărați de armată, după ce în mai multe cazuri au fost atacați în spitale de pacienți sau de rudele lor

Partenerii noștri