Live

JO 2024. Unii voluntari implicați în organizare își vând online părți din echipamentul primit. Ce preț au

Data publicării:
Foto: Profimedia Images

Unii dintre voluntarii implicaţi în organizarea JO 2024 de la Paris au început deja să-şi vândă pe internet părţi din echipamentul pe care l-au primit, relatează DPA.

Postul de televiziune BFMTV a relatat că o pălărie ajunge la 210 euro, o pereche de pantaloni e 147 euro, iar o eşarfă 84 euro, scrie agenția de presă germană DPA, preluată de Agerpres.

Un voluntar de la rugby oferă o geantă pentru 105 euro. El  a motivat că „nu-i place culoarea”.

Cei 45.000 de voluntari se disting prin uniformele turcoaz şi albastru furnizate de Decathlon.

Deocamdată uniforma în ansamblul ei nu este pusă spre vânzare, iar voluntarii nu o pot purta în afara programului decât după o lună de la încheierea Jocurilor Olimpice şi Paralimpice.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Gigi Becali a intrat în direct și l-a întrebat pe Radu Naum: ”Te-a retrogradat?”. A urmat un dialog presărat cu hohote de râs

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Edilul din Paris a provocat dezbateri aprinse în Franța după ce a spus că vrea să păstreze inelele olimpice pe Turnul Eiffel

VIDEO Patronul unui service din Voluntari, amenințat cu pistolul de un client furios: „A zis că dacă nu repar mașina vom avea probleme”

JO 2024. Reacția campioanei olimpice Paula Leiton la numeroasele ironii din mediul online: „Eu ştiu cum arată corpul meu şi îl iubesc”

JO 2024. „Dacă s-ar fi făcut dreptate, medalia era la Sabrina”. Este verdictul neașteptat al unei foste mari gimnaste a României

Partenerii noștri