Live

JO 2024: Un luptător egiptean a fost arestat la Paris pentru agresiune sexuală

Data publicării:
Foto: Shutterstock

Un luptător din delegaţia Egiptului care participă la Jocurile Olimpice a fost arestat vineri dimineaţă pentru o agresiunea sexuală într-o cafenea, după ce atins fesele unei femei care l-a denunţat, a anunţat Procuratura franceză, citată de EFE.

Arestarea, potrivit Ministerului Public, a avut loc în jurul orei 4:30 dimineaţa, la cafeneaua Oz, iar sportivul se afla în stare de ebrietate, conform Le Parisien.

Numele sportivului egiptean nu a fost dezvăluit, însă ziarul francez scrie că aceasta a participat deja la competiţia olimpică.

Nu este prima agresiune sexuală legată de Jocurile Olimpice de la Paris, care au început pe 26 iulie şi se vor încheia duminică.

Tatăl croatei Barbara Matic, campioană olimpică la judo la categoria 70 de kilograme, a fost arestat pe 1 august pentru că a sărutat o voluntară fără acordul acesteia, după ce fiica sa a obţinut o victorie. Cazul a fost între timp clasat, tatăl sportivei fiind eliberat fără urmări judiciare.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Alfred Bulai primește încă 30 de zile de arest la domiciliu. Instanța nu îi permite să părăsească locuința

JO 2024. COSR va discuta cu federația americană de gimnastică despre scandalul medaliei de bronz de la sol: E departe de a fi încheiat

JO 2024. ITA a anunțat câți sportivi a depistat pozitiv la testele antidoping de la Paris. Au fost verificați aproape 39% dintre atleți

Fost crainic al clubului Dinamo, reținut sub acuzația de agresiune sexuală asupra unui băiat de 16 ani

Partenerii noștri