Live

Jared Leto a provocat furie în Ucraina. Artistul american a spus că speră să cânte din nou în Rusia după ce „se rezolvă problemele”

Data actualizării: Data publicării:
Jared Leto a provocat furie în Ucraina. Sursă: Profimedia

Jared Leto, actor și cântăreț care urmează să aibă un concert în România în această lună, a provocat furia ucrainenilor, după ce și-a exprimat supărarea că nu poate cânta în Rusia până nu „se rezolvă problemele”, relatează Politico.

„Ne-a fost dor de voi, știți și voi asta. Dar vă promit - într-o zi, când toate aceste probleme se vor termina, vă vom vizita în țara natală. O să mergem în Sankt Petersburg, în Moscova, o să ajungem și la Kiev, o să petrecem și o să stăm cu toată lumea, așa cum ar trebui”, a spus Jared Leto, în timpul unui concert susținut la finalul săptămânii trecute alături de Thirty Seconds to Mars în Belgrad.

Mai multe clipuri video postate de fani arată cum Leto a întrebat câți ruși există în public și a menționat că simte „un mic pol de energie rusă” în timpul concertului.

Gesturile lui Leto au provocat inclusiv o reacție din partea Ministerului ucrainean de Externe, fiind catalogate drept o insultă la adresa ucrainenilor care se sacrifică pentru libertate, în contextul invaziei declanșate de Vladimir Putin în anul 2022.

„Nu poate exista conciliere față de Federația Rusă atât timp cât continuă să rezolve „problema” existenței ucrainene”, se mai arată în comunicat.

Jared Leto este actor, câștigător al unui premiu Oscar (în 2014, pentru rolul din „Dallas Buyers Club”), și membru al trupei Thirty Seconds to Mars. 

Anterior, artistul american s-a aflat printre starurile de la Hollywood care și-au exprimat public susținerea față de Ucraina.

Thirty Seconds to Mars, trupa lui Leto, va avea un concert în București la finalul lunii octombrie. 

Editor : M.G.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

David Popovici nu mai vrea să conducă niciuna dintre mașinile primite de la Ion Țiriac! ”Acum am ocazia să spun”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cercetătorul francez Laurent Vinatier a fost condamnat în Rusia la trei ani de închisoare. Ce acuzații i-au fost aduse

„Flota fantomă” a lui Putin crește în ciuda sancțiunilor occidentale. Navele transportă 70% din petrolul rusesc pe mare

Șeful spionajului german, avertisment dur: Operațiunile secrete ale lui Putin, la un nivel fără precedent. Ar pregăti un război cu NATO

Peter Szijjarto: Ungaria este ferm împotriva „propunerii extrem de periculoase” de a trimite consilieri militari UE în Ucraina

Partenerii noștri