Live

Cadavrul lui Cristian, găsit în râul Natisone la trei săptămâni de la tragedia din Italia

Data actualizării: Data publicării:
Cadavrul lui Cristian, găsit în râul Natisone la trei săptămâni de la tragedie

Autoritățile din Italia au găsit un cadavru în râul Natisone, în apropierea albiei unde a avut loc incidentul în care au fost implicați cei trei români. Momentan nu există o identificare oficială a cadavrului, însă autoritățile sunt sigure că este vorba despre Cristian Molnar, potrivit News.ro. 

Identificarea oficială nu a fost încă realizată de autoritățile din Italia, însă cel mai probabil este vorba despre cadavrul băiatului în vârstă de 25 ani de ani, luat de viitură în urmă cu câteva săptămâni de apele învolburate ale râului împreună cu prietenele sale.

Scăderea nivelului apei a facilitat recuperarea trupului românului. Corpul acestuia a fost găsit prins între crengi și stânci la o distanță de aproximativ 500 de metri de podul roman din Premariacco. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii de la unitate de salvare din zonă.

Între timp, investigaţiile ordonate de procuratură continuă: vineri, în laboratorul de criminalistică informatică din Udine, a început evaluarea tehnică nerepetabilă a telefonului mobil al Patriziei Cormoş, singurul găsit după tragedie, relatează News.ro. 

A fost realizată o copie a dispozitivului, pentru a evita o posibilă deteriorare şi inutilizarea acestuia în cazul unui proces. În plus faţă de experţii desemnaţi, la analiză au participat şi persoane desemnate de familiile victimelor. Potrivit primelor informaţii, Patrizia ar fi apelat de patru ori numărul unic de urgenţă, 112, de fiecare ea fiind preluată de patru operatori diferiţi.

Editor : Redacția Digi24

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Jaf ca în filme în Italia. Hoții au incendiat câteva mașini și au reușit să fure 3 milioane de euro

Poliţia italiană l-a arestat pe patronul muncitorului care a murit, după ce a fost abandonat cu un braț tăiat

Virus periculos într-o destinaţie populară de vacanţă din Italia. Sute de oameni au ajuns la spital

Un bărbat căutat în toată Europa a fost prins din întâmplare în Constanța de polițiștii de la Rutieră, care l-au oprit în trafic

Partenerii noștri