Live

Video Ipoteză șocantă în cazul dispariției unei tinere turiste în Palma de Mallorca: Ar fi fost incinerată de echipele de salubritate

Data actualizării: Data publicării:
În urmă cu 6 zile, mai mulți tineri au anunțat poliția că prietena lor în vârstă de 24 de ani a dispărut.

Ipoteză șocantă în cazul dispariției unei tinere turiste în Palma de Mallorca. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional. Potrivit poliției, fata ar fi căzut într-un tomberon și, fără să își dea seama, echipele de salubritate ar fi incinerat-o.

În urmă cu 6 zile, mai mulți tineri au anunțat poliția că prietena lor în vârstă de 24 de ani a dispărut. Ei se aflau în vacanță în Palma de Mallorca, iar oamenii legii de acolo au început o investigație și au aflat că tânăra consumase băuturi alcoolice și substanțe halucinogene, transmite Alin Petrică, corepondentul Digi24 în Spania.

Ieri, polițiștii au găsit câteva obiecte care aparțineau fetei, într-o zonă unde se află și o groapă de gunoi, precum și niște resturi care este posibil să fie umane, acestea fiind analizate acum în laborator.

A apărut astfel această ipoteză șocantă – și anume că este posibil ca tânăra să fi căzut într-un tomberon de gunoi, aici acestea fiind foarte mari, iar personalul de la salubritate a venit și luat-o cu totul. Se cunoaște că unul dintre transporturi a fost dus la incinerat, de aici și posibilitatea ca fata ar fi putut să sfârșească în acest fel.

Acestea sunt doar ipoteze, cazul este încă în cercetare, iar poliția încă o caută. Părinții, rudele și prietenii încă speră ca aceasta să fie găsită în viață.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O navă de asalt a Spaniei se îndreaptă spre România, cu 200 de pușcași la bord. Ce echipament transportă și ce misiune are

Rețea de export ilegal de substanțe chimice în Rusia, inclusiv pentru arme, descoperită în Spania

Opoziția cere demisia lui Pedro Sanchez, acuzat de corupție. O plângere va fi depusă pentru anchetarea partidului premierului Spaniei

Protest uriaș pe străzile din Madrid. Mii de spanioli au cerut prețuri mai mici la locuințe

Partenerii noștri