Live

Video&Foto Imagini cu premierul Italiei, Giorgia Meloni, virale pe Internet. De ce își dădea ochii peste cap și se strâmba la summitul NATO

Data actualizării: Data publicării:
Captură video cu premierul Italiei, Giorgia Meloni

Summitul NATO de la Washington, dedicat împlinirii a 75 de ani de existență a Alianței Nord-Atlantice, s-a încheiat, dar rețelele de socializare afișează în buclă o filmare cu premierul Italiei, Giorgia Meloni. De ce au devenit virale imaginile este de la sine înțeles: Meloni își dă ochii peste cap, se strâmbă, privește ora într-un ceas imaginar la încheietura mâinii, gesticulează. Ea este filmată în timp ce se întreține cu președintele Finlandei, Alexander Stubb, la summitul NATO, în așteptarea președintelui american Joe Biden.

Dând ochii peste cap ”într-un mod memorabil”, după cum comentează presa occidentală, prim-ministrul italian Giorgia Meloni părea iritată joi dimineață, în timp ce ea și alți lideri mondiali așteptau ca președintele Biden și secretarul general al alianței, Jens Stoltenberg, să-și facă în sfârșit apariția și să deschidă a treia zi a summitului NATO.

Vorbind cu președintele finlandez Alexander Stubb, Meloni a privit în sus către tavan și și-a rotit ochii dramatic înainte de a gesticula către încheietura mâinii, căutând un ceas imagiar, care să indice că trece ora programată, 10:00.

O a treia persoană, care asculta conversația, și-a scos apoi telefonul pentru a verifica ora, iar Meloni și-a dat din nou ochii peste cap și s-a încruntat, înainte de a observa, se pare, camerele video ale presei îndreptate spre ea.

Nu este clar ce discutau liderii, dar reacția Giorgiei Meloni a atras atenția unor persoane participante la eveniment, inclusiv a unui reporter de la Financial Times, care a spus într-o postare pe X (fostă Twitter) că Meloni a afișat „cea mai bună formă în materie de dat ochii peste cap.”

Și pentru a confirma forma maximă a mimicii doamnei Meloni, rețeaua X viralizează o altă imagine a premierului italian, care vorbește de la sine. Căci nu mai este nevoie de comentarii pentru acest instantaneu surprins de presă, în care protagoniștii sunt Giorgia Meloni și premierul ungar Viktor Orban. 

Giorgia Meloni și Viktor Orban, participanți la summitul NATO de la Washington. Foto: Profimedia Images

 

Editor : Marina Constantinoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Salvini organizează proteste după ce procurorii au cerut condamnarea sa la 6 ani de închisoare pentru refuzul de a debarca migranţi

Președintele american crede că Secret Service are nevoie de mai mult ajutor. Agenția are peste 8.000 de angajați

Cum au reacționat Joe Biden și Kamala Harris când au aflat despre incidentul cu Donald Trump

Jens Stoltenberg, declarații neașteptate despre invazia Rusiei în Ucraina: NATO putea face mai mult pentru a preveni războiul

Partenerii noștri