Live

Haos pe aeroportul Bergamo din Italia, după ce o anvelopă a unui avion Ryanair a explodat în timpul aterizării

Data actualizării: Data publicării:
Haos pe aeroportul Bergamo din Italia, după ce o anvelopă a unui avion Ryanair a explodat în timpul aterizării. Foto: Profimedia

Haos pe aeroportul Milano Bergamo, cunoscut și sub numele de Orio al Serio și care deservește orașul italian Bergamo, în urma unui incident în care a fost implicat un avion Ryanair care zbura de la Barcelona, scrie Euronews. Toate zborurile programate să plece sau să aterizeze astăzi pe aeroportul din Bergamo sunt în prezent întârziate, deviate sau anulate.

Avionul era în timpul manevrelor de aterizare, marți, în jurul orei locale 8 dimineața, când una dintre anvelope a explodat, rămânând astfel blocat pe pistă.

Avionul era în timpul manevrelor de aterizare, marți, în jurul orei locale 8 dimineața, când una dintre anvelope a explodat. Foto: Profimedia

Incidentul a avut loc la doar câteva secunde după ce avionul a atins solul.

Autoritățile aeroportuare au emis următoarea declarație: „SACBO [compania care administrează aeroportul] informează că, din cauza unei aeronave blocate pe pistă din cauza unor probleme tehnice, operațiunile sunt suspendate”, se arată în comunicat. „Zborurile de plecare sunt întârziate, iar zborurile care sosesc pot fi deviate sau anulate până la redeschidere”.

Toate zborurile programate să plece sau să aterizeze astăzi pe aeroportul din Bergamo sunt în prezent întârziate, deviate sau anulate. Foto: Profimedia

Site-ul web al aeroportului arată toate zborurile până la miezul nopții în această seară (marți, 1 octombrie) fie ca fiind întârziate, anulate sau deviate.

Dacă urmează să zburați spre sau din aeroportul din Bergamo, cel mai bine este să verificați starea zborului înainte de a vă îndrepta către aeroport.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fostul lider al Clanului Sportivilor a fost prins în Italia. Cum a fost prins Robert Nica

Tablou Picasso, în valoare de 12 milioane de euro, descoperit în pivnița unei familii din Italia

Elveția și Italia își modifică frontiera. Ce anume a dus la luarea unei astfel de decizii

Guvernul Italiei ia în calcul castrarea chimică a violatorilor. Ce țară din Europa mai aplică această măsură

Partenerii noștri