Live

Hamas anunță că ostaticii israelieni sunt într-o situaţie „foarte dificilă”. „Alegem să continuăm bătălia de uzură lungă”

Data actualizării: Data publicării:
Abu Obaida, purtător de cuvânt al Brigăzilor Ezzedin al-Qassam. Foto: captură video

Aripa armată a mişcării islamiste palestiniene Hamas anunţă luni că ostaticii israelieni ţinuţi în Fâşia Gaza se află într-o situaţie „foarte dificilă”, la un an de la răpirea acestora într-un atac în sudul Israelului la 7 octombrie 2023, relatează AFP, preluat de News.ro.

„Le spunem (israelienilor) că v-aţi fi putut salva toţi ostaticii în viaţă acum un an (...). Situaţia ostaticilor rămaşi, psihologică şi sanitară, a devenit foarte dificilă”, anunţă într-o înregistrare video difuzată de către Hamas un purtător de cuvânt al Brigăzilor Ezzedin al-Qassam, Abu Obaida.

Aripa armată a Hamas anunţă că vrea să poarte o „bătălie de uzură lungă” împotriva Israelului, la un an după atacul său de la 7 octombire în sudul Israelului.

„Alegerea noastră este să continuăm confruntarea într-o bătălie de uzură lungă, dureroasă şi costisitoare pentru inamic”, a anunţat purtătorul de cuvânt al aripii armate a KHamas, Abu Obaida.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un an de la atacul Hamas din 7 octombrie. Mesajele liderilor lumii: de la „oroare” la „Israelul va plăti prețul genocidului din Gaza”

Israelul nu poate confirma uciderea lui Hashem Safieddine, cel care ar fi trebuit să preia conducerea Hezbollah

Hamas și Hezbollah au atacat Israelul, la un an de la masacrul din 7 octombrie. Cel puțin 10 persoane au fost rănite

Comisia Europeană cere încetarea imediată a focului în Fâșia Gaza, la un an de la atacul terorist comis de Hamas

Partenerii noștri