Live

Germania. Copil dispărut, căutat cu poliție, drone și pompieri a fost găsit câteva ore mai târziu dormind în șifonier, printre rufe

Data actualizării: Data publicării:
La căutări au particpat drone dar și un câine de urmărire. Foto: Profimedia

Un copil care a dispărut sâmbătă seară în oraşul Gelsenkirchen din vestul Germaniei - declanşând o operaţiune de amploare a Poliţiei locale - a fost găsit în timp ce dormea într-un teanc de rufe într-un şifonier din locuinţa sa.

Tatăl său a contactat Poliţia şi a spus că fiul lui dispăruse din câte se pare din grădină într-un moment în care nu era supravegheat. Poliţia, pompierii şi numeroşi vecini au pornit imediat în căutarea băiatului în proximitatea casei în care acesta locuia.

S-au strâns, astfel, zeci de persoane şi salvatori – poliția și pompierii - și cu toții au participat la operaţiunile de căutare organizate pentru recuperarea băiatului de trei ani.

Mai mult decât atât, la operaţiunile de căutare au participat, de asemenea, un câine special antrenat şi drone.

Finalul fericit al căutărilor frenetice a venit în cele din urmă cu ajutorul unei camere cu termoviziune, care a ajutat la descoperirea băiatului adormit într-un şifonier.

Potrivit Poliţiei germane, băieţelul a fost găsit după două ore de căutări chiar în locuinţa sa: "Băiatul dormea pe un teanc de rufe într-un şifonier din interiorul casei", precizează comunicatul.

"Probabil că acel loc i s-a părut frumos şi liniştit. Sau rufele miroseau ca mama şi tatăl lui", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei germane, referindu-se la motivele pentru care copilul a ajuns în acel şifonier, scrie Agerpres..

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Donald Tusk, la 85 de ani de la invadarea Poloniei, acum inundată: Nu vă speriați dacă trupele germane ajung în orașul vostru

Noul submarin germano-norvegian de tip 212CD este atât de capabil, încât ambele țări vor creșterea producției

Momentul în care incendiatorul de la Parlament este ridicat de polițiști și dus la secție. Bărbatul a fost arestat preventiv

VIDEO Salarii mici și ore nesfârșite de lucru în condiții extreme. Cum arată o zi din viața muncitorilor de la ferme în Germania

Partenerii noștri