Live

Fratele mai mic al Madonnei, Christopher Ciccone, a murit la vârsta de 63 de ani

Data actualizării: Data publicării:

Christopher Ciccone, fratele mai mic al Madonnei și colaborator apropiat, a murit la vârsta de 63 de ani, scrie The Independent. El a fost director artistic în turneul „Blond Ambition” al artistei, în 1990.

Potrivit TMZ, fratele mai mic al Madonnei a suferit de cancer. El a murit pe 4 octombrie, în Michigan, unde avea domiciliu.

Ciccone a lucrat îndeaproape cu Madonna în cariera sa, fiind artist, decorator de interioare și designer.

El a fost director artistic pentru turneul mondial „Blond Ambition” al Madonnei în 1990 și director de turneu pentru „The Girlie Show” în 1993.

De asemenea, era cunoscut ca unul dintre dansatorii de rezervă ai artistei, apărând în videoclipul ei muzical din 1984 pentru „Lucky Star” și în numeroase apariții televizate ale acesteia.

În anii ’90, a regizat și videoclipuri muzicale pentru vedete precum Dolly Parton, pentru melodia din 1997 „Peace Train” și Tony Bennett, pentru piesa „God Bless the Child” în același an. Ciccone a creat designul discului de 12 inch pentru single-ul „Like A Prayer” al Madonnei.

Relația sa cu sora sa a fost subiectul memoriilor sale din 2008, „Viața cu sora mea Madonna”, care a devenit un bestseller New York Times. În carte, Ciccone a vorbit despre impactul relației artistei cu Guy Ritchie, spunând că aceasta a cauzat o ruptură între el și sora sa.

Cei doi erau foarte apropiați, învățând împreună să danseze și să performeze încă din copilărie. Aveau alți patru frați: Anthony, care a murit anul trecut, Martin, Paula și Melanie.

Moartea lui Ciccone urmează la mai puțin de două săptămâni după decesul mamei vitrege a lui și a Madonnei, Joan Clare Ciccone, care a murit tot din cauza cancerului.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

VIDEO Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A murit Will Jennings, co-autorul celebrei piese din Titanic „My Heart Will Go On” interpretată de Celine Dion

Madonna va sărbători împlinirea a 66 de ani în Italia. Locul inedit ales de vedetă pentru a-și petrece ziua de naștere

Al treilea copil a murit după atacul cu un cuțit al unui tânăr de 17 ani din Marea Britanie

Madonna, dată în judecată de un fan supărat că pe scenă au apărut femei fără tricou: „Mi-a provocat suferință emoțională gravă”

Partenerii noștri