Live

Bărbatul care i-a vândut lui Jeff Bezos vila din Miami cu 79 de milioane de dolari e furios și dă compania imobiliară în judecată

Data publicării:
Vila lui Jeff Bezos din Miami. FOTO: Profimedia Images

Bărbatul care i-a vândut miliardarului Jeff Bezos vila de 79 de milioane de dolari din Miami dă în judecată compania imobiliară pentru că nu i-a spus cine e cumpărătorul. Leo Kryss, fondator al unei companii de jocuri video, spune că nu ar fi lăsat din preț dacă ar fi știut cui vinde proprietatea, relatează Business Insider.

Kryss ceruse inițial 85 de milioane de dolari pentru vila somptuoasă, iar acum e furios că a pierdut 6 milioane de dolari acceptând să scadă prețul.

Kryss, cofondatorul companiei braziliene de jocuri video Tectoy, și-a scos la vânzare vila cu șapte dormitoare de pe insula Indian Creek din Miami cu 85 de milioane de dolari în mai 2023. Proprietatea include un cinematograf privat, cramă, bibliotecă și piscină și se învecinează cu o altă vilă, pe care Bezos a achiziționat-o în iunie 2023 cu 68 de milioane de dolari.

Când Kryss a primit o ofertă pentru proprietate, a avut o suspiciune că noul său vecin se afla în spatele tranzacției. Dar directorul companiei imobiliare prin care s-a făcut tranzacția, Douglas Elliman, i-a dat asigurări lui Kryss că fondatorul Amazon nu este cumpărătorul vilei și că adevăratul cumpărător nu va plăti mai mult de 79 de milioane de dolari, a relatat Wall Street Journal.

După ce Kryss și-a vândut conacul cu 79 de milioane de dolari – cu 6 milioane de dolari sub prețul inițial – a aflat că cumpărătorul era, de fapt, legat de Bezos.

Kryss susține că identitatea cumpărătorului ar fi fost importantă în luarea deciziei de a vinde și că, în cele din urmă, a pierdut 6 milioane de dolari, potrivit unei plângeri depuse în comitatul Miami-Dade.

Kryss îl dă în judecată pe Douglas Elliman, care a primit un comision de peste 3 milioane de dolari pentru gestionarea vânzării proprietății.

Compania lui Douglas Elliman, Parker, i-a explicat într-un e-mail lui Kryss că nu știa că proprietatea va fi cumpărată de Bezos, ci credea că este vorba de familia lui Benny Klepach, primarul din Indian Creek Village.

Fiica lui Klepach, Celine, a lucrat cu Elliman înainte de încheierea vânzării și a câștigat și un comision. Celine Klepach a plecat între timp din firmă. Acum, ea și avocatul ei neagă implicarea ei în tranzacție.

Nu este neobișnuit ca miliardarii să-și ascundă identitatea, pentru a evita ca vânzătorii să le ceară prețuri mai mari, a spus Danny Hertzberg, agent imobiliar la Jills Zeder Group la Coldwell Banker.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A treia lovitură uriașă pentru Jeff Bezos. Bogații planetei au pierdut miliarde de dolari vineri, după prăbușirea bursei de la New York

Ana Birchall: ”Președintele Iohannis a lăsat țara nereprezentată la dineul de la summitul NATO. A plecat la vila din Miami”

„Pentru un miliardar, are un avion varză”: Cum se compară Trump Force One cu avioanele lui Bill Gates, Elon Musk și Jeff Bezos

Travis Scott a fost arestat la Miami, după ce a făcut scandal pe o barcă

Partenerii noștri