Live

Arnold Schwarzenegger a fost reţinut pe aeroportul din Munchen

Data actualizării: Data publicării:
Arnold Schwarzenegger a fost reţinut miercuri pe aeroportul din Munchen, după ce nu a declarat la vamă un ceas de valoare destinat vânzării. Foto: Profimedia

Arnold Schwarzenegger a fost reţinut miercuri pe aeroportul din Munchen, după ce nu a declarat la vamă un ceas de valoare destinat vânzării, au anunţat vameşii germani, citați de AFP.

Sosit din Statele Unite, actorul în vârstă de 76 de ani va putea probabil să-şi continue călătoria, dar va trebui să lase ceasul la Munchen, a declarat purtătorul de cuvânt al vămii, Thomas Meister, potrivit News.ro.

Împotriva fostului guvernator al Californiei a fost iniţiată o procedură penală pentru fraudă fiscală: Schwarzenegger ar fi trebuit să declare ceasul la vamă şi să plătească taxe, deoarece acesta va rămâne în UE, a precizat Meister.

Potrivit cotidianului german Bild, care a dezvăluit povestea, fostul star din "Terminator" şi "Conan Barbarul" a vrut să scoată la licitaţie ceasul scump, joi, la o cină în faimoasa staţiune de schi austriacă Kitzbühel.

În timpul serii, vor fi puse în vânzare opere de artă şi obiecte de valoare, iar banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru a susţine diverse proiecte pentru climă derulate de starul hollywoodian.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Arnold Schwarzenegger cere guvernelor să acționeze în fața crizei climatice: "Salvaţi copiii noştri, planeta, viitorul nostru”

Cu cât a vândut Arnold Schwarzenegger la licitație ceasul de lux pentru care a fost reținut pe aeroportul din Munchen

De ce a fost reţinut Arnold Schwarzenegger pe aeroportul din Munchen. „Este valabil pentru toată lumea”

Arnold Schwarzenegger spune că ar fi fost „un preşedinte grozav” al Statelor Unite, dacă ar fi fost lăsat să candideze

Partenerii noștri