Live

Al treilea copil a murit după atacul cu un cuțit al unui tânăr de 17 ani din Marea Britanie

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia Images

O fetiță în vârstă de nouă ani este cea de-a treia victimă care a murit, la o zi după atacul armat din Southport, din nord-vestul Angliei, a anunțat Poliția din Merseyside, transmite BBC. Un tânăr a fost arestat, luni, de poliție după ce a înjunghiat 13 persoane în sala de dans Hope of Hart, care se află pe o stradă lăturalnică, într-o fostă clădire-depozit.

Fata a murit, marți la spital,  în primele ore ale dimineții.

Poliția din Merseyside mai spune că numele vehiculat pe rețelele de social media în legătură cu suspectul atacului este incorect și roagă populația să nu speculeze detalii în timp ce ancheta este în desfășurare.

Câțiva martori au povestit espre clipele șocante din Marea Britanie.

O femeie a spus că mătușa ei a sunat-o „țipând la telefon” după ce a văzut „copii mici țipând” și doi membri ai personalului „târându-se” din clădirea unde a avut loc atacul, potrivit The Guardian.

Părinții tocmai sosiseră să-și ia fiicele de la Hart Space, locul unde este clubul de vacanță cu tematică Taylor Swift, moment în care a început atacul.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie din Thailanda a fost atacată de un piton în timp ce era în casă și a fost salvată după două ore

Prințesa Kate și-a reluat activităţile oficiale, după şedinţele de chimioterapie. ”Sentiment reînnoit de apreciere a vieții”

Rusia susține că a doborât 54 de drone lansate de ucraineni, după ce Kievul a distrus un depozit cu rachete în regiunea Tver

Ucraina roagă România să doboare dronele rusești care zboară în apropierea spațiului românesc

Partenerii noștri