Live

12 oameni au murit după ce au fost loviți de trăsnete, în India

Data actualizării: Data publicării:
În fiecare an, odată cu începutul sezonului musonic, sute de persoane îşi pierd viaţa în India în incidente provocate de descărcări electrice. FOTO: Profimedia Images

Cel puţin 12 persoane au fost ucise de trăsnete în statul Bihar din estul Indiei, au anunţat luni autorităţile, citate de agenţia Xinhua, citată de Agerpres.

Statul indian Bihar a fost lovit în ultimele 24 de ore de ploi abundente şi furtuni însoţite de descărcări electrice, care au afectat şapte districte.

„În ultimele 24 de ore, din cauza trasnetelor au fost raportate câte trei decese în Jamui şi Kaimur, două în Rohtas şi câte unul în Saharsa, Saran, Bhojpur şi Gopalganj”, conform unui comunicat emis de biroul ministrului-şef din Bihar.

Potrivit rapoartelor, majoritatea persoanelor lovite de trăsnete lucrau pe câmpuri şi se adăpostiseră sub copaci, în timpul ploilor.

În fiecare an, odată cu începutul sezonului musonic, sute de persoane îşi pierd viaţa în India în incidente provocate de descărcări electrice.

Editor : Bianca Chirilă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Biletele la concertele Coldplay din India se vând și cu 11.000 de dolari pe piața neagră. Sute de mii de oameni, pe lista de așteptare

Bilanțul victimelor în urma uraganului Helene a depășit 100 de morți. Biden va merge, miercuri, în Carolina de Nord

Opt iranieni au murit după ce au băut alcool contrafăcut

Două persoane au murit într-un incendiu de vegetație în sudul Greciei. Numeroase regiuni ale țării sunt sub alertă portocalie

Partenerii noștri