Live

Mâine se deschide integral circulaţia pe Varianta Ocolitoare Târgu Jiu

Data publicării:
Circulaţia pe Varianta Ocolitoare Târgu Jiu se va deschide integral marţi. Foto: Facebook/Cristian Pistol

Circulaţia pe Varianta Ocolitoare Târgu Jiu se va deschide integral marţi, la ora 14:00, a anunţat directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol.

"Mâine, 16 iulie 2024, ora 14:00, se deschide integral circulaţia pe Varianta Ocolitoare Târgu Jiu! În lungime de 19,987 km la care se adaugă un drum de legătură cu DJ 665 de km 1+385 km, acest nou obiectiv de infrastructură deschis circulaţiei va permite autovehiculelor de mare tonaj să tranziteze zona fără a mai traversa oraşul şi va asigura legătura cu DN 66 (Filiaşi - Târgu Jiu), DN 67 (Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea), DN 66 (Târgu Jiu - Petroşani)", a scris Pistol pe pagina sa de Facebook.

Varianta Ocolitoare Târgu Jiu are profil de drum naţional cu o bandă pe sens, iar pe traseul ei au fost construite inclusiv 12 poduri şi pasaje, două parcări şi trei noduri rutiere.

Valoarea totală a proiectului este de 165,3 milioane de lei (fără TVA), sumă asigurată prin fonduri europene nerambursabile.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Șeful CNAIR: Va fi construit primul pasaj pietonal subteran din Buftea. Va contribui la fluidizarea traficului și siguranța în zonă

VIDEO Cal spălat într-o spălătorie auto din Târgu Jiu. Poliția a deschis dosar penal

România se pârjolește. Număr record de incendii pe câmpuri, anul acesta. Care este cauza izbucnirii focarelor

CNAIR anunță un nou drum de mare viteză în Transilvania

Partenerii noștri