Live

Încep lucrările pentru finalizarea Prelungirii Ghencea. Anunțul făcut de primarul Capitalei

Data publicării:
Foto: Facebook/Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că de luni încep lucrările de proiectare pentru finalizarea obiectivului de investiţii Penetraţie Prelungirea Ghencea - Domneşti şi supralărgire bulevardul Ghencea.

"După actualizarea proiectului tehnic, care durează patru luni, urmează execuţia lucrărilor. Vor fi finalizate lucrările executate parţial şi vor fi demarate lucrările la celelalte etape ale proiectului, inclusiv linia de tramvai şi parcarea de tip park & ride", a precizat primarul Capitalei, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, după realizarea obiectivului de investiţii, se va circula pe patru benzi de la terminalul tramvaiului 41 până la Pasajul Domneşti.

"În urmă cu o lună, a fost deschisă circulaţia pe tronsonul situat între str. Braşov şi terminalul tramvaiului 41, după ce am finalizat lucrările de extindere la patru benzi pe această porţiune a bulevardului Ghencea", a menţionat Nicuşor Dan.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pe cine ar susține Nicușor Dan în turul al doilea la prezidențiale. Singura condiție în care l-ar vota pe Marcel Ciolacu

Care sunt cele 20 de solicitări ale lui Nicușor Dan pentru candidații la prezidențiale și parlamentare. Lista întrebărilor

Primarul Băluță renunță la Planșeul Unirii și lansează din nou acuzații către Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

CNSAS: Nu există documente care să ateste calitatea de colaborator sau lucrător al Securității a lui Nicușor Dan

Partenerii noștri