Live

Bărbat din Gorj arestat pentru uciderea vecinului. Unde a fost găsită arma crimei

Data actualizării: Data publicării:
Un bărbat de 53 de ani din Gorj a fost arestat pentru moartea vecinului său de 38 de ani, pe care l-ar fi înjunghiat mortal. Foto: Shutterstock

Un bărbat de 53 de ani din judeţul Gorj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce şi-ar fi înjunghiat mortal vecinul. Arma crimei, un cuțit, a fost găsită într-o fântână, informează News.ro. Detalii din anchetă arată că omorul a fost cauzat de o ceartă, pe fondul consumului de alcool. 

Atenție: urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunțat luni, 28 octombrie, că un bărbat de 53 de ani a fost reținut pentru uciderea unui vecin, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

Procurorii au precizat că la sfârşitul săptămânii trecute, o persoană a anunţat autorităţile că pe marginea unui drum, în comuna Stoina, a găsit un bărbat care nu respira. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă care a constatat decesul, cauzat de o înjunghiere în piept.

În urma necropsiei, medicii au stabilit că victima a murit din cauza unei hemoragii interne și externe. Rana avea o adâncime de 10-12 centimetri și ar fi fost cauzată de o lovitură cu un obiect tăietor-înțepător, posibil un cuțit. Bănuiala s-a confirmat ulterior, în urma unei percheziții la casa suspectului, unde procurorii au găsit în fântâna din curte un cuţit, potrivit sursei citate.

„Persoana decedată este numitul C.Ş.M. În dimineaţa zilei de 26.10.2024, în jurul orelor 02:03, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale din comuna Stoina, judeţul Gorj, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, inculpatul P.G. a lovit puternic victima cu un cuţit cu lungimea lamei de circa 15 cm, în zona pieptului, producându-i astfel o plagă înjunghiată care a condus la deces”, au precizat procurorii.

Editor : Andreea Stanciu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie înșelată și-a închis iubitul într-o valiză și l-a lăsat să moară. Ce a spus apoi când a fost acuzată de crimă

Crimă „de o violenţă rar întâlnită”: un român de 50 de ani a fost găsit mort într-un hotel din apropierea Parisului

Cazul celebru al fraților închiși pe viață pentru uciderea părinților: după 35 de ani, procurorii cer eliberarea condiționată

Prima declarație făcută de Laura Crișan, după ce a fost lăsată în libertate. Ce spune despre relația pe care o avea cu tatăl său

Partenerii noștri