Live

Video Un șofer beat și fără permis a produs mai multe accidente în București cu o mașină furată. Bărbatul a fost internat la psihiatrie

Data actualizării: Data publicării:
„Totul s-a petrecut într-o zonă intens circulată din Sectorul 4 al Capitalei”. Foto: Captură video Digi24

Un bărbat de 49 de ani, care s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 1,19 mg/l, a lovit patru mașini în plin în București. Accidentele au fost provocate în doar câteva momente, iar o persoană a fost rănită până când șoferul a fost prins de polițiștii care au constatat că acesta a furat autoturismul care a fost implicat. În urma unui consult de specialitate, bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie „Obregia". 

ACTUALIZARE 21:30: Bărbatul beat şi fără permis, care a provocat patru accidente în Capitală cu o maşină furată, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie „Obregia", a informat vineri seara Brigada Rutieră.

Astfel, ca urmare activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Brigăzii Rutiere, bărbatul în vârstă de 49 de ani, după ce a fost externat din cadrul UPU Bagdasar-Arseni, a fost condus la camera de gardă a Spitalului Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia", în vederea examinării, întrucât manifesta un comportament deviant.

În urma consultului de specialitate, medicul de gardă a decis internarea nevoluntară a acestuia, precizează sursa citată.

Isabella Neagu, jurnalist Digi24: „Totul s-a petrecut într-o zonă intens circulată din Sectorul 4 al Capitalei. Mai mulți martori au sunat la 112 și au reclamat faptul că un șofer ce pare a fi băut a produs mai multe accidente. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani care, odată testat cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost implicat în patru accidente, iar în unul dintre acestea a fost rănită o persoană. În momentul în care polițiștii au făcut cercetări mai amănunțite au descoperit că șoferul avea permisul retras din cauze medicale. Bărbatul a produs aceste accidente cu o mașină furată. Se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul, dar și pentru luarea măsurilor legale, iar bărbatul a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale”. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Calea Victoriei și strada Novaci din sectorul 5 al Capitalei devin pietonale în weekend. Sunt programate mai multe evenimente artistice

Ziua Pompierilor 2024. Ce evenimente au loc astăzi, pe 13 septembrie, în București și în țară

Anunț important pentru bucureșteni: Termoenergetica începe probele de presiune pentru calorifere

Partenerii noștri