Live

Video Un copil de zece ani a plecat de două ori de acasă ca să strângă peturi pentru a face rost de bani. Ce vrea să-și cumpere

Data publicării:
Un copil de 10 ani a fost găsit de jandarmii din Dâmbovița, după ce nu s-a mai întors de la școală. Foto: Shutterstock/ Cristi Croitoru

Un băiat în vârstă de 10 ani din localitatea Bucsani, judeţul Dâmboviţa, a fost dat dispărut de bunica lui pentru a doua oară, după ce nu s-a mai întors de la școală. El s-a dus să strângă peturi pentru a-și cumpăra o trotinetă electrică. Copilul a fost găsit de jandarmii din Prahova înghețat sub un pod, potrivit News.ro. În luna septembrie, el plecase de acasă tot cu gândul de a strânge bani pentru trotinetă. 

„Pentru o trotinetă, un copil de 10 ani a plecat la 40 de km de casă. A fost găsit de jandarmi sub un pod. Este vorba despre băiatul din Dâmboviţa care, în urmă cu o lună, a fost dus acasă de jandarmi, după ce plecase din sat pentru a aduna peturi ca să îşi cumpere o trotinetă. A dispărut din nou cu acelaşi gând: să strângă bani pentru trotineta visată”, a transmis vineri, 18 octombrie, Jandarmeria Română.

Autoritățile au fost anunțate de dispariția copilului de bunica lui, care a spus că nu s-a mai întors acasă de la școală. Daniel în vârstă de 10 ani a fost găsit sub un pod din județul Prahova, joi seara, în jurul orei 23:00 de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova.

Băiatul era înghețat și avea cu el bicicleta și un ghiozdan și a primit îngrijiri.

„Colegii noştri l-au dus la căldură, în maşină, i-au oferit mâncare şi apă, apoi l-au condus la sediul poliţiei, de unde a fost dus acasă, în comuna Bucşani, judeţul Dâmboviţa”, a precizat sursa citată.

Copilul este deja la a doua dispariție, după ce în luna septembrie 2024 a fost căutat de poliţiştii din Dâmboviţa. Atunci, el a fost găsit în localitatea Ulmi și a fost sesizată Direcţia de Protecţie a Copilului.

Editor : Andreea Stanciu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Accident mortal în București. Un bărbat de 52 de ani, care se deplasa cu o trotinetă, a murit

Accident mortal în Dâmbovița, provocat de un tânăr băut și fără permis. Șoferul a fugit după impact

Un actor de la Hollywood a trecut cu oile peste un pod din Londra

Cultură de canabis, ascunsă într-o pădure din Dâmbovița. Avea sistem de irigare și camere de supraveghere

Partenerii noștri