Live

Un bărbat a fost desfigurat în bătaie într-un supermarket din Roman. Agresorii au fost lăsați în libertate

Data actualizării: Data publicării:
Un bărbat de 46 de ani a fost bătut cu bestialitate de un grup de trei bărbați, chiar într-un supermarket din Roman. Sursă FOTO: Captură video Digi24

Un incident șocant a avut loc în Roman. Un bărbat de 46 de ani a fost bătut cu bestialitate de un grup de trei bărbați, chiar în incinta unui supermarket. Întreaga scenă a fost filmată de o cameră de supraveghere.

Victima i-ar fi cunoscut pe agresori, cu unul dintre ei certându-se cu o seară înainte. A doua zi, bărbatul a fost urmărit de cei trei până într-un centru comercial din localitatea Roman, județul Neamț.

Bărbatul a încercat să fugă de agresori și s-a ascuns într-un birou al magazinului, însă nu a reușit să scape din mâinile acestora. Cei trei indivizi au tăbărât peste el și au început să îl lovească fără milă, până când o angajată a magazinul a intervenit și i-a alungat pe agresori. 

Victima a ajuns la spital cu numeroase răni, în timp ce polițiștii au reușit să îi identifice pe agresori. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, însă ulterior anchetatorii au hotărât că aceștia nu reprezintă un pericol public și pot fi cercetați în libertate.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Momentul în care incendiatorul de la Parlament este ridicat de polițiști și dus la secție. Bărbatul a fost arestat preventiv

Imagini cu bărbatul suspectat că a dat foc în Parlament, publicate de MAI. Autoritățile cer ajutor pentru prinderea sa

Bărbat din Botoșani condamnat pentru proxenetism după ce a convins două tinere să se prostitueze

Doi pădurari au fost bătuți cu bâtele de braconieri într-o pădure din Dolj. Polițiștii i-au identificat pe agresori

Partenerii noștri