Live

Video Un autocar cu cetățeni ucraineni a luat foc pe podul de la Brăila

Data publicării:

Un autocar în care se aflau 35 de cetăţeni ucraineni a luat foc luni, pe podul peste Dunăre de la Brăila. Șoferul şi pasagerii au reușit să se autoevacueze la timp, transmite News.ro. 


Autocarul se deplasa din direcţia Tulcea spre Brăila când a fost cuprins de flăcări. În câteva minute autovehicolul a ars ca o torță. 

„La faţa locului intervin o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de la ISU Brăila şi o ASAS de la ISU Tulcea - subunitatea din Măcin”, a transmis ISU Brăila. 

În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime, şoferul şi cei 35 de pasageri, cetăţeni ucraineni, reuşind să iasă la timp din autovehicul.

Traficul pe pod este blocat în totalitate. Pasagerii vor fi preluaţi de un alt autocar, însă între timp sunt transportaţi cu microbuze ale ISU la Sala Polivalentă din Brăila.

Editor : D.U.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Incendiu la locomotiva unui tren, în Cluj. Călătorii s-au autoevacuat

Incendiu uriaș la o fabrică de tancuri din Siberia. Rușii spun că a luat foc acoperișul „fabricii de televizoare” de la niște reparații

Hoteluri din stațiunea Platanias, din Creta, au fost evacuate din cauza unui incendiu de vegetație

Stare de urgență la Los Angeles. Trei incendii care ard necontrolat în California lasă în urmă case și mașini carbonizate

Partenerii noștri