Live

Trei morți și doi răniți într-un accident rutier, după ce mașina lor a ieșit de pe șosea la o trecere la nivel cu calea ferată

Data publicării:
Foto: ISU

Trei persoane - pasageri în acelaşi autoturism - au murit sâmbătă dimineaţă, în urma unui accident rutier pe raza localităţii Tomnatic, în județul Timiş. Alți doi pasageri din aceeași mașină au ajuns la spital.

Şoferul, în vârstă de 38 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers la o trecere la nivel cu calea ferată, a pătruns pe sensul opus, a lovit trei arbuşti ornamentali, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

„În urma accidentului, conducătorul auto şi alţi doi bărbaţi, în vârstă de 47 şi 62 de ani, au decedat. Alţi doi tineri, pasageri în acelaşi autoturism, în vârstă de 21 şi 27 de ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii acestui accident”, au precizat reprezentanţii IPJ Timiş.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Sânnicolau Mare cu o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD. Au fost alocate şi trei ambulanţe.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui accident”, a precizat IPJ Timiș.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Accident grav în județul Mehedinți. O persoană a murit și alte două au fost rănite în urma unui carambol

Cine sunt victimele tragediei de la Suceava. O familie întreagă a murit aproape de casă, în timp ce se întorcea din vacanță

Un șofer a intrat cu mașina într-o stație GPL din Mehedinți, care a luat foc

Deputat PNL implicat într-un accident grav, în Alba. Parlamentarul și soția lui au ajuns la spital

Partenerii noștri