Live

Un polițist de 23 de ani a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din București. Ce spune Poliția Capitalei

Data actualizării: Data publicării:
Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri. Imagine de arhivă cu caracter ilustrativ. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Un poliţist de 23 de ani a murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Sectorul 3. Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au demarat o anchetă penmtru a stabili detaliile incidentului, informează news.ro.

„La data de 24 octombrie 2024, în jurul orei 01.40, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 13 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 3. Poliţiştii care s-au deplasat cu operativitate la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat, în vârstă de 23 de ani”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Echipajul SMURD sosit la locul accidentului a constatat decesul persoanei.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză este lucrător de poliţie. De asemenea, în acest moment se fac verificări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs acest incident. S-a procedat la asigurarea şi delimitarea locului, cazul fiind preluat de către Serviciul Omoruri”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Însărcinată în 6 luni, a suferit un avort spontan, cu câteva ore înainte ca soțul ei să aibă meciul carierei

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Percheziții de amploare la clanurile din București, în cadrul operațiunii Jupiter: 15 persoane vor fi audiate

Apa încălzită în oală, confort de Capitală. A venit frigul, caloriferele rămân reci: „Să ne dea căldură cum trebuie și când trebuie”

Elevă din București, abuzată sexual de profesorul de engleză. Mama fetei ar fi știut și ar fi tăinuit fapta

Un băiat de 15 ani a tras cu pistolul dintr-o mașină aflată în mers în Capitală. Imaginile surprinse de o cameră de bord

Partenerii noștri