Live

Video Un bărbat din Cluj a fost amendat cu 8.000 de lei pentru că și-a bătut șeful după o ceartă prin e-mail

Data actualizării: Data publicării:
Credit foto: Guliver/Getty Images

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Conflictul dintre cei doi a început pe 5 aprilie 2021, la telefon, după ce managerul a refuzat să îi acorde agentului de vânzări concediul de odihnă cerut. Ulterior, discuțiile dintre cei doi s-au mutat pe e-mail. Într-un final, managerul i-a cerut angajatului să demisioneze din cadrul companiei.

Două zile mai târziu, în jurul orei 08:15, agentul de vânzări s-a dus la depozitul companiei, unde managerul i-a adus la cunoștință că va fi concediat, din cauza atitudinii sale, dar și a mai multor mesaje postate pe grupurile online ale companiei. De asemenea, i-a cerut agentului să predea mașina de serviciu.

Discuțiile au escaladat, însă, iar agentul și-a împins șeful. A urmat apoi o încăierare, cu pumni și picioare, în urma căreia managerul a avut nevoie de 6 zile de îngrijiri medicale. Un alt angajat al companiei a intervenit pentru a aplana conflictul.

În urma sesizării la 112, polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunii de lovire sau alte violenţe. La 3 ani de la incident, agresorul și-a aflat și pedeapsa: o amendă penală în valoare de 8.000 de lei.

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Incendiu la locomotiva unui tren, în Cluj. Călătorii s-au autoevacuat

Salina Turda se extinde. Cum va arăta noua mină de 10.000 de metri pătrați, cu 5 lifturi și alei suspendate din adâncul pământului

Fără Aleksei Navalnîi, opoziția rusă se divizează. Scandal și acuzații dure între conducerea Fundației Anticorupție și Hodorkovski

Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la poliție. Cum se apără Bassam Dabbas

Partenerii noștri