Live

O stradă s-a surpat într-o intersecție din București. O mașină a căzut în groapa uriașă

Data actualizării: Data publicării:

Un crater s-a format marți pe strada Dezrobirii din București, la intersecția Gorjului, după ce s-a surpat asfaltul. O mașină a fost „înghițită” de crater, însă nimeni nu a fost rănit, iar la ora transmiterii știrii intervin muncitorii de la Apa Nova.

ACTUALIZARE: Apa Nova ne-a transmis punctul lor de vedere cu privire la incidentul petrecut marți pe strada Dezrobirii din Capitală.

Comunicatul integral:

În data de 20.08.2019, ora 10:50, Poliția Rutieră a sesizat prin stația radio Apa Nova București privind apariția unei tasări pe strada Dezrobirii.  Echipele operaționale ale Apa Nova București s-au deplasat în regim de urgență la adresa indicată și au constatat la ora 11:15 tasarea accentuată a carosabilului, pe banda a doua de circulație, pe o
suprafață inițială de 4 mp.

Echipele noastre au semnalat zona și au constatat că această surpare nu se datorează rețelelor de apă potabilă și canalizare. Compania a informat reprezentanții furnizorului de apă caldă și căldură din Municipiul București privind cele semnalate.

În caz de necesitate echipele operaționale ale companiei vor acordă sprijin furnizorului de apă caldă și căldură din Municipiul București pentru remedierea într-un timp cât mai scurt a avariei apărute.”


Potrivit martorilor de la fața locului, un autoturism ar fi fost înghițit de craterul format după surparea asfaltului. La fața locului au intervenit agenții Poliției Locale Sector 6, care au scos mașina din groapă.

Martori la acest incident au declarat, pentru Mediafax, că nimeni nu a fost rănit.

În prezent, la fața locului intervin muncitorii de la Apa Nova.

Editor web: Alina Popescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

DIICOT: Trei persoane care vindeau droguri în Bucureşti şi Prahova au fost arestate preventiv

Imaginile unei tragedii evitate la limită în Capitală. Doi bunici cu un bebeluș în cărucior, la un pas să fie spulberați de o dubă

Andrew Tate și Tristan Tate, o nouă victorie în instanță. Ce a decis Curtea de Apel București

Momentul în care o țeavă de gaze explodează într-o intersecție din Sectorul 5 al Capitalei. Imaginile surprinse de o cameră de bord

Partenerii noștri