Live

Orașul din România în care ești amendat dacă nu ai numărul apartamentului pe ușă

Data publicării:
Oamenii pot primi amenzi dacă nu au număr pe ușa apartamentului. Foto: Profimedia

Oamenii pot primi amenzi dacă nu au număr pe ușa apartamentului. Se întâmplă într-un oraș din România. Primăria din Oradea a încasat până acum peste 3.000 de astfel de amenzi.

Cei care nu au numărul apartamentului trecut pe ușa de la intrare riscă amenzi de 100 de lei. Aceasta, în baza unei hotărâri de Consiliu Local din 2017. În ultimii 4 ani, 3.000 de orădeni au primit amenzi din acest motiv.

Autoritățile spun că este important ca numărul apartamentului să fie vizibil, deoarece acest lucru ajută echipele medicale să ajungă mai devreme la adresa pacientului.

Măsura există și la Timișoara. În acest oraș, însă, amenzile sunt mai mari, de 1.500-2.500 de lei. Totuși, nimeni nu a primit până acum amendă pentru că nu are afișat numărul apartamentului pe ușa de la intrare.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bazin semiolimpic construit într-o comună fără canalizare și rețea de gaze. "Mobilizez și babele din jurul meu și ne ducem împreună"

Orașul din Vâlcea care se sufocă din cauza munților de gunoaie, în timp ce primarul este în concediu

Amenda pe care trebuie să o plătească pasagerul unui avion după ce a avut un comportament neadecvat la bord

Un notar din Oradea este cercetat după ce a ajutat un cuplu să capete fraudulos o moștenire de 1,8 milioane de lei. Cum s-a aflat totul

Partenerii noștri