Live

Alertă în Hunedoara. A dispărut un băiat de 11 ani dintr-un centru de minori

Data actualizării: Data publicării:
Un băiat de 11 ani din Hunedoara a dispărut. Foto: IPJ Hunedoara.

Polițiștii din Hunedoara sunt în alertă, după ce un băiat de 11 ani a plecat dint-un centru de minori din Deva şi nu a mai revenit. Angajații centrului sunt cei care au alertat oamenii legii. 

Copilul ar fi plecat din  Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă din municipiul Deva, astăzi, în jurul orei 13:00 și nu s-a mai întors, anunță  IPJ Hunedoara, citat de News.ro.

„La data de 07 iulie 2024, Poliţia Municipiului Deva, a fost sesizată de către o angajată a Centrului de Primire Minori în Regim de Urgenţă din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în jurul orei 13:00 minorul Căldărar Andrei, de 11 ani, a plecat voluntar din incinta instituţiei şi nu s-a mai întors până în prezent”, a transmis IPJ Hunedoara, citat de News.ro.

Minorul prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,40 m, greutate de aproximativ 37 kg, fără tatuaje, păr șaten tuns scurt, ochii căprui.
La momentul plecării, era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare neagră, tricou de culoare albastru închis. Cei care au date în privința minorului sunt rugață să sune la 112. 
 

Editor : D.U.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ultima mineriță din România a împlinit 100 de ani. Ana Brio a făcut parte din ultima generație de femei care au lucrat în subteran

Moartea îngrozitoare a unei femei de 82 de ani, prinsă în cositoarea mecanică a unui fermier care tăia porumbul

Furtună puternică în Hunedoara. Mai mulţi copaci au căzut pe șosele. Accesul spre Mănăstirea Prislop a fost blocat

Incident aviatic în Hunedoara. Un pilot de planor a fost rănit după ce a aterizat forțat într-un lan de lucernă

Partenerii noștri