Live

Video Șefa CNAS sugerează nevoia unei campanii de informare în privința vaccinării. „Dacă l-am informat i-am luat dreptul de a zice nu știu”

Data actualizării: Data publicării:
Valeria Herdea, șefa CNAS Foto Inquam Photos / Malina Norocea

Apel la vaccinare din partea șefei CNAS. Medicul Valeria Herdea dă de înțeles că imunizarea ar trebui să fie obligatorie, însă este nevoie de o campanie de informare a populației pentru ca oamenii să înțeleagă beneficiile vaccinării. 

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Valeria Herdea dă de înțeles că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie și că nu ar trebui discutată ca opţională, însă oamenii ar trebui informați mai eficient despre beneficiile vaccinării. Potrivit acesteiea, acoperirea vaccinală a scăzut foarte mult în unele cazuri.

„Cred cel mai mullt în comunicare și cred în primul rand în faptul că un om are nevoie să fie informat. Dacă l-am informat i-am luat dreptul de a spune nu știu și va înțelege că și copilul lui are dreptul să fie protejat”, a declarat pentru Digi24 Valeria Herdea, președintele CNAS.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

VIDEO Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Coreea de Nord a lansat o amplă campanie de vaccinare, după patru ani în care și-a lăsat copiii expuși la boli mortale

CNAS: Crește plafonul pensiei până la care se acordă medicamente compensate cu 90%. Care este noua sumă și câți beneficiază

Autoritatea sanitară americană FDA a autorizat o versiune actualizată de vaccinuri anti-COVID-19

UE exclude introducerea de controale la frontiere și recomandări generale de vaccinare la nivel comunitar din cauza mpox

Partenerii noștri