Live

Sean „Diddy” Combs îi cere judecătorului să dezvăluie identitatea acuzatorilor

Data publicării:
Sean „Diddy” Combs îi cere judecătorului să dezvăluie identitatea acuzatorilor. Foto: Jason Kempin/Getty Images

Echipa juridică a lui Sean „Diddy” Combs a susținut, într-o scrisoare adresată judecătorului Arun Subramanian, faptul că trebuie să cunoască identitatea acuzatorilor săi pentru a se pregăti pentru procesul din 5 mai, solicitând procurorilor să dezvăluie numele acuzatorilor săi, potrivit The Guardian, conform News.ro.

Sean „Diddy” Combs vrea ca procurorii să dezvăluie identitatea acuzatorilor săi, arată documentele tribunalului federal din Manhattan.

Combs a pledat nevinovat la toate acuzațiile. El a fost arestat în septembrie, iar de atunci i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune. Procesul va avea loc în mai 2025.

„Acest caz este unic, în parte din cauza numărului de persoane care aduc acuzaţii împotriva domnului Combs datorită statutului său de celebritate, bogăţiei” şi acoperirii mediatice extinse a proceselor şi a altor proceduri legale împotriva sa”, au susţinut aceştia.

„Acest lucru a avut un efect de propagare generalizat, rezultând într-un torent de acuzaţii din partea unor reclamanţi neidentificaţi, care variază de la fals la absurd”.

Aceştia au precizat că şase persoane au depus luni plângeri civile împotriva lui Combs, toate anonime. Avocatul care conduce aceste procese a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă recente, că a reprezentat 120 de acuzatori şi că un număr verde al firmei sale a primit mii de apeluri în decurs de o zi, a mai precizat echipa lui Combs.

Combs este acuzat de complicitate la şantaj; trafic sexual prin forţă, fraudă sau constrângere; şi transport în vederea practicării prostituţiei. Actul de acuzare susţine că violenţa lui Combs a durat zeci de ani şi că megastarul „a abuzat, ameninţat şi constrâns femeile şi alte persoane din jurul său pentru a-şi îndeplini dorinţele sexuale, a-şi proteja reputaţia şi a-şi ascunde comportamentul”.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"La prima vedere, pare o glumă!" Secretarul general și contabilul-șef de la FRC ar fi primit premii mai mari decât David Popovici

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum se apără șefa extremei drepte franceze Marine Le Pen împotriva acuzațiilor de corupție cu bani UE la proces: „Facem politică”

Gabriela Szabo a câştigat procesul cu Nicuşor Dan. „După 2 ani, justiția face dreptate”. Ce despăgubire trebuie să primească

Cazul Pelicot. Bărbații acuzați de viol au fost confruntați cu videoclipurile filmate de Dominique

Prădător sexual din Cluj, prins în flagrant de polițiști. A fost condamnat la 7 ani de închisoare

Partenerii noștri