Live

S-au dat de gol pe Facebook. Petrecere cu 60 de persoane la Galaţi, "spartă" de poliţişti, după o transmisiune live

Data actualizării: Data publicării:

O petrecere la care participau 60 de persoane, care nu respectau regulile de distanțare fizică, a fost întreruptă, sâmbătă dimineața, de polițiștii din Galați. Organizatorul a fost amendat cu 3.000 de lei.

Potrivit IPJ Galați, polițiștii s-au sesizat după ce imagini de la petrecere au apărut pe rețelele de socializare. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe malul râului Siret, în zona cunoscută sub numele „satul pescăresc”, unde au constatat că pe un teren privat se desfășura o petrecere la care erau prezente peste 60 de persoane.

Participanții nu respectau normele de distanțare fizică, spun polițiștii.

Organizatorul petrecerii a fost amendat cu 3.000 de lei, iar celorlalți participanți li s-a recomandat să părăsească zona.

„A fost identificat organizatorul petrecerii, un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Galați, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind desfășurarea unui eveniment privat în aer liber. Toate persoanele aflate la fața locului s-au conformat recomandărilor polițiștilor, părăsind zona”, au transmis reprezentanții IPJ Galați, citați de Mediafax.

Redactare Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Apar acuzații noi împotriva lui Sean „P. Diddy” Combs, inclusiv de molestare a minorilor. Imagini de la petrecerile rapperului

Propunerea controversată a primăriei, care împarte localnicii din Târgu Jiu în două tabere: „Și noaptea nunții? Ce facem cu ea?”

Focuri de armă în Galați: un bărbat a scos pistolul în plină stradă, după un conflict spontan

VIDEO Furtună puternică în județul Constanța. Locuitorii au primit mesaje RO-Alert, străzile au fost acoperite de apă

Partenerii noștri