Live

Profesoară, atacată de o haită de câini maidanezi în Găești. Femeia a leșinat de frică

Data actualizării: Data publicării:
O profesoară din Găeşti a fost atacată de o haită de 8 câini fără stăpân.

O profesoară din Găeşti a fost atacată, miercuri, în apropierea unui parc, de către o haită de 8 câini fără stăpân. Femeia a povestit că, deşi nu a fost muşcată, de frică, a leşinat şi s-a lovit la cap şi la genunchi. Primăria din oraș a fost amendată cu 20.000 de lei pentru că nu a amenajat un adăpost public pentru maidanezi, scrie Cronica de Găeşti, citată de News.ro.

Femeia a relatat pentru presa locală că a fost atacată de opt maidanezi chiar în apropierea unui parc de copii din Găești. Din fericire, animalele nu au mușcat-o, însă în timp ce încerca să scape de câinii agresivi, profesoara a leșinat. În urma căzăturii s-a ales cu mai multe traumatisme. Ulterior primarului orașului a venit cu o reacție. „Astăzi vom lua măsuri cu ei. Vom rezolva problema cât mai urgent”, a declarat, pentru Cronica de Găeşti, primarul Grigore Gheorghe.

Poliţiştii au făcut verificări şi au amendat primăria din localitate.

„Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au deplasat pe raza oraşului Găeşti, unde au identificat femeia respectivă. Aceasta a susţinut ca nu a fost rănită de vreun animal. În continuarea verificărilor efectuate, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională unităţii administrativ teritoriale din oraşul Găeşti, în valoare de 20.000 de lei, pentru că nu a respectat obligaţia de a amenaja din fonduri proprii adăpost public pentru câinii fără stăpân, conform prevederilor O.U.G. nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Editor : D.U.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Chinezii preferă să crească animale de companie în loc de copii, o problemă care dă dureri de cap la Beijing

Anatomia teoriei conspirației promovate de Trump: Cum s-a rostogolit zvonul că imigranții mănâncă pisici și câini 

Noi reguli și obligații pentru deținătorii de câini. Ce prevede un document pus în dezbatere publică de ANSVSA

Cum și unde va fi condus pe ultimul drum Alain Delon. ”Vreau să fiu înmormântat printre câinii mei”, spunea actorul

Partenerii noștri