Live

Video Primarul din Târgu Jiu vrea să interzică nunțile organizate noaptea. Care sunt motivele invocate de edil

Data actualizării: Data publicării:
Foto cu caracter ilustrativ: Guliver/Getty Images

Primarul din Târgu Jiu vrea să interzică nunțile organizate noaptea și dorește doar petreceri pe timp de zi. Edilul spune că se gândește la sănătatea localnicilor, care nu ar mai fi atât de obosiți a doua zi, așa cum sunt atunci când petrec până în zori. Decizia acestuia permite ca alte evenimente organizate pe timp de noapte să fie permise. 

Anul viitor, la nivelul Consiliului Local de aici, din municipiul Târgu Jiu, va fi propusă o hotărâre în acest sens. Așadar, tot de anul viitor, mirii nu vor mai putea să-și organizeze nunțile pe timp de noapte. Explicația primarului este aceea decizia este una bună atât pentru ospătari, cât și pentru nuntașii care nu s-ar mai duce obosiții la serviciu a doua zi. Acesta mai spune nici medicii nu recomandă servirea meselor la ore atât de târzii.

Primarul vrea doar interzicerea nunților pe timp de noapte și nu și altor genuri de evenimente, cum ar fi, de exemplu, zilele onomastice. Acesta a mai spus se vor face totuși excepții și vor putea fi organizate petreceri pe timp de noapte în noaptea dintre ani. Așadar, decizia pe care primarul a spus o va lua este bazată, a declarat el, pe discuțiile pe care le-a avut atât cu antreprenorii de pe raza municipiului Târgu Jiu, cât și cu o parte dintre nuntașii cu care a stat de vorbă la evenimentele la care a participat.

Hotărârea va fi dată anul viitor, asta pentru ca nuntașii aibă timp își anunțe invitații evenimentul va fi pe timp de zi și nu pe timp de noapte, așa cum toată lumea era obișnuită, informează Anamaria Ianc, jurnalist Digi24. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Primarul unui oraș din Mexic a fost asasinat și decapitat. „Pierderea sa îndoliază toată societatea”

Femeia care s-a căsătorit cu ea însăşi a sărbătorit primul an de căsnicie. Cum răspunde la întrebarea dacă au existat certuri conjugale

Pedepse cu închisoarea în cazul pădurarului ucis la o vânătoare ilegală din Bihor. Printre condamnați, și primarul din Remetea

Un motociclist din Târgu Jiu a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit de o mașină

Partenerii noștri