Live

Video Scandal politic. Gigi Becali spune că PNL și AUR au o înțelegere pentru turul doi al prezidențialelor. Nicolae Ciucă neagă

Data publicării:
Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali a spus, într-o intervenție telefonică la Digi24, că a vorbit cu Rareș Bogdan ca PNL și AUR să facă front comun împotriva lui Marcel Ciolacu în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Prim-vicepreședintele PNL a confirmat că a discutat cu Becali, însă are propria versiune a conversației. În schimb, Nicolae Ciucă neagă existența unei astfel de discuții.

„Eu am vorbit cu Rareș Bogdan, că în turul doi, dacă va câștiga Ciucă, îl susținem noi. El a spus - «și noi îl susținem, dacă intră în turul doi Simion»”, a afirmat Gigi Becali, pentru Digi24, care a adăugat că „așa a fost convenția”.

Rareș Bogdan are propia versiune

Rareș Bogdan a admis că a vorbit cu Gigi Becali, însă are o altă versiune a discuției. Prim-vicepreședintele PNL spune că Becali i-a transmis că l-ar fi susținut pe Nicolae Ciucă, „un patriot, un familist și un creștin practicant”, dacă nu i-ar fi promis liderului AUR George Simion că îl sprijină.

„Domnul Becali, m-a sunat sâmbătă când eram la Londra, la o întâlnire cu românii, și mi-a spus așa: «Rareș, eu cred că Nicolae Ciucă este un om extrem de serios, e un patriot, e un familist și e un creștin practicant ca și mine. Îți spun sincer că dacă nu îi promiteam lui George (Simion -n.r.), a spus el, că intru în campanie electorală pentru partidul pe care îl reprezintă, atunci l-aș fi susținut pe Nicolae Ciucă». Și atunci i-am spus: «Gigi, cu siguranță în turul doi vei putea face asta»”, a explicat Rareș Bogdan.

Ciucă neagă discuția între Rareș Bogdan și Gigi Becali

Liderul PNL Nicolae Ciucă a precizat, că are încredere că Gigi Becali spune adevăratul că a discutat cu Viorel Hrebenciuc pentru a îl duce în turul al doilea al alegerilro prezidențiale pe George Simion.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat joi, la Giurgiu, dacă are încredere în ce spune Gigi Becali, care ar fi discutat cu Viorel Hrebenciuc să-l ducă pe liderul extremist AUR, George Simion, în turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Eu sunt creștin-ordotox, Gigi Becali este creștin-ortodox. A fi creștin-ortodox înseamnă să fii drept credincios. Ca atare, când vine vorba de ce spune Gigi Becali, să-l credem și să-i dăm dreptate, pentru că este un om foarte credincios. Nu comentez ce zic unii și alții, dați-mi voie să mă întrebați ceea ce zic eu sau ceea ce fac eu. Nu sunt comentator”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat despre subiect, joi la Giurgiu.

Chestionat dacă Gigi Becali a discutat și cu Rareș Bogdan, președintele Ciucă a răspuns: „Nu există așa ceva. Eu nu am vorbit cu nimeni. Ca atare, dacă ne referim la PNL, vorbim de o voce oficială. Am discutat cu Rareș Bogdan și a zis că nu a avut loc această discuție”.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Reacția lui Marcel Ciolacu la scenariul de a intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale cu George Simion

Sondaj INSCOP: Cine intră în turul II la alegerile prezidențiale și cum arată o finală Ciolacu - Simion

Ce spune șeful AEP, Toni Greblă, despre posibilitatea „mutatului” voturilor de la Ciolacu la Simion la alegerile prezidențiale

Campania electorală pentru primul tur al alegerilor prezidențiale începe vineri. Cine sunt candidații și ce reguli trebuie respectate

Partenerii noștri