Live

Exclusiv Burduja, întrebat dacă a citit cartea lui Ciucă: Am descărcat-o și am început să o răsfoiesc. Cred că este o poveste autentică

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Liberalul Sebastian Burduja a fost întrebat, marți la Digi24, dacă a citit cartea „În slujba țării” scrisă de președintele său de partid Nicolae Ciucă. „Toate pasajele pe care le-am citit sunt autentice”, a mai precizat fostul candidat al PNL la Primăria Capitalei.


„Am descărcat-o și am început să o răsfoiesc. Cred că este o poveste autentică. Eu am ajuns sigur la prima parte, a dezvoltării dânsului”, a declarat Sebastian Burduja, întrebat dacă a citit cartea lui Nicolae Ciucă, marți la Digi24.

Chestionat dacă l-a captivat cartea „În slujba țării”, liberalul Burduja a răspuns: „Da. Toate pasajele pe care le-am citit sunt autentice”.

De asemenea, întrebat mai departe dacă are vreun rol cartea aceasta în campania electorală și dacă îl ajută pe Nicolae Ciucă, ministrul Energiei a replicat: „Domnule Prelipceanu, eu am publicat două cărți. Una se numește Planul pentru România și e de acum niște ani de zile. Cred că v-am și făcut-o cadou și una se numește Planul pentru București. Aceste cărți pot avea un rol într-o campanie. Depinde care e scopul lor, dacă te prezintă pe tine ca om, cine ești, ce ai făcut, ce îți propui, care e viziunea ta și proiectul tău pentru un oraș, pentru o țară, cred că pot fi parte din mesajul pe care îl ai către cetățeni. Din credibilitatea pe care o ai”.

Întrebat dacă Nicolae Ciucă intră în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Burduja a spus: „Eu sunt convins că PNL, în baza scorului pe care noi l-am obținut, aleșilor locali, a atributelor pe care le are președintele va intra în turul al doilea”.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"Merg la sală zilnic!" După ce a făcut marele anunț, Larisa Iordache a dezvăluit cum arată acum o zi din viața ei

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum explică Nicolae Ciucă scoaterea cuvântului „ostaș” de pe panourile publicitare ale PNL. „Militar am fost o viață întreagă”

Ciucă spune că își dorește coalizarea dreptei: Celelalte forțe politice mai au aproape 70 de zile să se maturizeze

PNL a depus un proiect de lege care să-i permită lui Klaus Iohannis să candideze la Senat, confirmă Daniel Fenechiu

Surse: PNL vrea să modifice legea pentru ca Iohannis să poată candida la parlamentare înainte de încheierea mandatului

Partenerii noștri